Mangler du at bestille rejsen til sommerferien? Læs med her

Det kan være svært at finde ud af præcis, hvor sommerferien skal bruges. For nogle er det altid en favorit at nyde Danmark, mens solen er fremme, og du kan læne dig tilbage med et lettet suk over, at ferien er startet. For andre søger man nye steder og afslapningen foretrækkes måske at ske udenfor Danmarks grænser. Her er der mange muligheder, og feriestederne syd på søger alle turister, der ønsker at bruge deres elskede sommerferie på de varme kyster. Du mangler måske stadig at bestille rejsen eller også søger du allerede inspiration til næste års rejse. Her giver vi dig et bud på en type ferie. 

 

Hvor kan jeg så rejse hen? 

Et af de steder, der er et populært rejsemål er Golden Sandsi Bulgarien.  Det er et populært sted for unge, men hvis du ikke længere føler, at du hører under betegnelsen ”ung”, er der også mange muligheder for dig her. Golden Sands har smukke strande, som du helt sikkert vil finde betagende, og der er mange forskellige aktiviteter på stranden. Du kan spille volleyball med andre turister eller din familie. Der vil også være aktiviteter på vandet, hvor du kan køre vandski og andre sjove ting. Som du kan høre, er Golden Sands ikke udelukkende et sted for unge mennesker, der vil feste. Det kan også blive til en familieferie, hvor i kan hygge jer sammen.

 

Der er godt vejr og solskin på Golden Sands, og der er tonsvis af hoteller, så der vil være mange muligheder at vælge imellem. Det er helt generelt et godt sted at rejse hen – også hvis du ikke helt har besluttet dig endnu. 

 

Golden Sands om aftenen

Hvis du netop leder efter en ungdomsrejse eller bare at feste løs, så er Golden Sands en oplagt mulighed. Der er masser af fester overalt om aftenen/natten, og der er mange muligheder for at hygge sig og lære andre turister at kende. Bulgarien har mange af disse festbyer, og Golden Sands er bestemt et af de gode. For nogle er det udelukkende fest og farver, der er deres svar på afslapning i sommerferien, og her har du så destinationen, der er perfekt til netop det formål. Dog er der også den anden side af Golden Sands, hvor du stadig kan slappe af og nyde solen ved poolen. Som sagt, er det din ferie, og du har selv kontrol over, hvordan du vil tilbringe den. Golden Sands kan bruges til begge – ren hygge ved poolen med sol og god mad, men et vildt og festligt natteliv om aftenen. 

 

Hvis ikke lige Golden Sands lyder som det mest perfekte sted for dig at rejse hen, er der mange andre steder i Bulgarien, der muligvis kunne passe dig bedre. Men bliv ikke skræmt væk af Golden Sands natteliv, hvis du søger en anden slags ferie. Du kan helt selv vælge, hvordan din ferie skal foregå, og der er mange steder i Golden Sands, der ikke skriger fest.