Minimér fine linjer i ansigtet uden brug af botox eller restylane

Med alderen daler collagen-niveauet i huden, hvilket betyder, at hudens bindevæv gradvist mister sin elasticitet og styrke samtidig med, at huden bliver mere tør. Vel vidende at det er en helt naturlig del af det at blive ældre, ender linjerne i ansigtet ofte med at blive en fjende for de fleste.  Ingen kan se sig fri for små rynker og fine linjer i ansigtet, men heldigvis kan man gøre en hel masse for at minimere dem og fremskønne en smuk og ensartet hud.

 

Forskellige typer af hudpleje

Der findes et utal af forskellige behandlinger inden for hudpleje, som kan hjælpe dig med at få en sund og glansfuld hud. Et af stederne er hos Desireskincare, hvor du har mulighed for at forkæle dig selv med en skønhedsbehandling, som giver et langtidsholdbart resultat. For at få en smuk hud er det vigtigste, at du har en god hudplejerutine og at de produkter, du bruger, passer til netop din hudtype. Der er ingen mennesker, som er ens, og det samme gælder vores hudtyper. Derfor er det en god ide, at du opsøger en kosmetolog, som kan hjælpe dig med at afklare netop din hudtype. Derefter vil det med sikkerhed være nemmere og mere overskueligt at afklare hvilken hudpleje, der er bedst for dig og din hud.

 

Styrk hudens naturlige værn

Som en del af en god hudplejerutine hører faste hudplejebehandlinger hos en kosmetolog. Her kan du få hjælp til at genopbygge og beskytte huden i dybden. Nedenfor ses et udvalg af de hudplejebehandlinger, som er særligt egent til netop dette.

  • Japansk lifting

Er velegnet til dig som ønsker at gøre huden mere spændstig og reducere rynker. Behandlingen opstrammer hudens væv og tilfører huden fugt og næringsstoffer.

  • Madonna behandling

En behandling som ved hjælp af lufttryk presser hudens naturlige fugtceller og giver et hurtigt resultat. Behandlingen reducerer rynker og strammer huden.

  • Exuviance frugtsyre

Fremmer hudens naturlige eksfolieringsproces og giver huden en sundere og glansfuld udstråling. Anbefales også til uren hud og akne.

Dit ansigt er dit vigtigste visitkort og derfor, kan det godt betale sig at investere tid i en god hudplejerutine. Ovennævnte er blot eksempler på hudplejebehandlinger, som hjælper dig til en sund og ensartet hud i ansigtet. Fine linjer og rynker viser, at du lever, men derfor kan du sagtens forebygge og undgå de slemmeste af slagsens.