Når du mangler kørekort i Storkøbenhavn

Det kan være svært at finde en kompetent køreskole, der kan varetage alt lige fra motorcykler til vogntog. Det er dog meget praktisk som virksomhed at have en køreskole i  med en bred vifte af forskellige tilbud, hvis man på et tidspunkt kommer til at skulle have udvidet medarbejderes kørekort. Man kan lede rigtigt længe blandt de forskellige køreskoler i København, men der findes kun én køreskole, hor viften er så bred – Stjernqvist.

Hvem er de?

Stjernqvist er en køreskole, som blev grundlagt i 1957. Det betyder altså, at de har et par år på bagen, som de kan gøre brug af, når du skal have skræddersyet dit forløb med et kørekort og gerne vil have, at det skal forløbe så gnidningsfrit som overhovedet muligt. Det betyder også, at de ved, når en kørelærer kan sit kram og derfor også har nogle af de mest kompetente personer ansat som kørelærere. Med 60 års erfaring skal man gøre noget rigtigt, hvis man stadig skal eksistere i konkurrence med andre køreskoler. Noget af det vigtigste er også, at de kan tilbyde så mange forskellige muligheder til dem som gerne vil erhverve sig et kørekort til alskens forskellige køretøjer.

Fleksibilitet i undervisningen

Når det kommer til at have en fleksibel undervisning, så betyder det også, at man kan komme til at have sin undervisning, så det ikke går ud over ens andre arbejdsopgaver. Det er selvfølgelig ikke altid en mulighed, men det er en ting, som Stjernqvist bestræber sig efter at opfylde og derfor er der også rig mulighed for at kunne løse teoriprøver online på deres hjemmeside vha. det login, som følger med, når du er i gang med deres kurser. Man kan altså sidde alle steder i verden og øve dig på dine teoriprøver, hvis altså blot du har adgang til internettet.

Sådan kan du undersøge mulighederne

Hvis din virksomhed leder efter en køreskole, hvor I kan sende jeres medarbejdere hen, hvis de skal have opgraderet kørekortet, så behøver i ikke at lede længere. Gå ind på www.stjernqvist.dk og se mere omkring de forskellige muligheder. Så kan i kontakte køreskolen med jeres behov ligegyldigt hvem I skal have uddannet. Det er vigtigt at have nok kompetencer, når man har med nogen former for transport at gøre og derfor skal man ikke gå på kompromis med den undervisning, som medarbejderen får på køreskole.