Nu kan du prøve en terapiform, der virker

Bekymringer er tanker, som alle mennesker både voksne og børn bliver ramt af. Men hvad gør vi med dem? Får de lov at få masser af næring og vokse sig store og dominerende i tankeuniverset? Eller har du kontrol over bekymringerne?

Selvværd. Et ord som er flittigt brugt i vores samfund en dag. Men hvorfor egentlig? At tillægge sig selv værdi og forstå, at man er god nok er helt essentielt for vores daglige trivsel.

”Jeg er ikke god nok!”, ”Jeg duer ikke til det her” er begge tanker, der kan opstå inde i én, når selvværdet ikke er optimalt. Alle disse tanker er med til at skabe en idé og fortælling inden i os. Tænk at kunne lære at tænke omvendt? Metakognitiv terapi giver disse tanker og bekymringer et modspil! Her er det ikke indholdet af dine tanker, der kommer fokus på, men hvordan du vælger at rette din opmærksomhed.

Metakognitiv terapi vil lære at fortælle dig selv de gode fortællinger om dig. For måden hvorpå du opfatter dig selv er netop dén, der holder din bekymringsgryde i kog.

Hvis du har mistet troen på, at du kan styre dine tanker, så skal du tro om igen, for det ermuligt! Hvis du ønsker at lære at sortere i dine tanker, så du ikke vander de negative bekymringer. Så skal du prøve metakognitiv terapi. Læs mere om behandlingsformen her: https://re-view.dk/ydelser-privat/metakognitiv-terapi/.