Økologisk tøj til kvinder

Noget af det, som er helt fremme i tiden, er miljø, klima og bæredygtighed. Det hænger sammen med, at vi er blevet meget mere opmærksomme på, at vi har en effekt på kloden omkring os og at vi bliver nødt til at passe på den. Det kan derfor være nødvendigt at skifte nogle af vores vaner ud og her er det oplagt at lægge sine tøjvaner en smule om. Tøjproduktion er nemlig noget af det, som bruger rigtigt mange liter vand og som kan være med til at udlede meget CO2i forbindelse med blandt andet transport til Danmark.

Her er forskellen mellem det konventionelle og det bæredygtige

Når du får stukket et nyt stykke tøj i hånden, så er der stor forskel på, om det er produceret under dårlige forhold og af eksempelvis bomuld dyrket med konventionelle midler. Hvis den er det, så er den med til at gøre tøjindustrien til verden 3. mest svindende industri. Når man har et samfund, der er begyndt at gå så meget op i dets aftryk på kloden for de fremtidige generationer, så er det klart, at der opstår noget modbevægelse til dette triste faktum. Hvis man for eksempel vælger at gå i mere genbrugstøj og kun købe nyt tøj, hvis det er bæredygtigt, så er man i den grad med til at gøre sit for, at tøjindustrien bliver nødt til at omlægge deres produktion. Forbrugeren bestemmer nemlig over de store firmaer, hvis nok af dem lægger deres forbrug om. Det er dog ikke alle steder, hvor man lige kan få alle de fede økologiske og bæredygtige mærker, men man kan ret nemt finde det på nettet.

Når du skal på jagt

Der er stor forskel på at gå ind i en H&M og på at gå ind på nettet og købe tøj fra et økologisk mærke. Mange oplever en større tilfredshed med det tøj de køber her, hvis de gå meget op i de mærkesager, som allerede er blevet nævnt. Det kan, om ikke andet, give en følelse af i hvert fald at være med til at mindske problemets omfang og være med til at skabe fokus omkring de problemer, som vi står overfor. Hvis du leder efter et sted, hvor du kan få bæredygtigt og økologisk tøj til kvinder, gravide ammende og børn, så behøver du kun at følge linket for at få adgang til at stort udvalg.