Pas på din bil, så den passer på dig

Som bilejer skal man huske at passe godt på sin vogn, så man kan få glæde af den i mange år. Så når den får skader, skal man tage den til et autoværksted, ligesom man selv ville gå til lægen, hvis man blev syg. Derfor kan det også være en rigtig god idé at forebygge bilens ”sygdomme”, akkurat som man selv sørger for at undgå smittefare og så videre, når det er sæson for influenza.

Men uanset hvor godt man passer på sig selv og sin bil, kan man ikke forudse, hvornår immunforsvaret giver op med det resultat, at man bliver ramt af syg. En af de hyppigste skader som biler bliver udsat for, er ridser og revner på ruderne. Stenslag og revner kan påvirke din bils strukturelle styrke, og gør du ikke noget ved skaderne, vil de blot forværres over tid – ligesom ved en sygdom.

Skal du have skiftet dit autoglas i Odense, kan du med fordel tage din bil til Thiemannkok, som er et lokalt værksted med speciale i alt, der har med autoglas at gøre. Hos Thiemannkok kan du få repareret skader på dit bilglas hurtigt og nemt. Værkstedets primære ydelser er reparation af stenslag og skift af ruder.

 

Stenslagsreparation på kun 15 minutter

Thiemannkok kan ordne stenslag på 15 minutter, og værkstedet kan ordne alle typer stenslag, uanset hvor de er placeret. Derudover behøver man ikke bestille tid, og man kan bare trille ind til værkstedet med sin vogn.

For mange mennesker kan stenslag virke som en mindre irritation, når de opstår, men undlader man at fikse det, er der en god chance for, at det bare vokser sig større og mere vanskeligt. Slutresultatet af dette forløb vil være, at du skal have udskiftet hele din rude i stedet for blot at få en stenslagsreparation.

 

Rudeskift med besparelser på op til 30 procent

Er skaden på din bilrude for voldsom til, at du kan nøjes med en stenslagsreparation, kan det være nødvendigt med et rudeskift. Hos Thiemannkok bliver ruder skiftet på 4-5 timer, og i mellemtiden får man en lånebil, så man kan få hverdagen til at hænge sammen. Som en ekstra bonus kan du spare op til 30 procent på nye bilruder, når du får skiftet ruder hos Thiemannkok i Odense.

En stærk og solid rude er essentiel for din og andres sikkerhed, hvorfor du altid bør sende din bil på værksted, hvis du er i tvivl om, hvorvidt skaden er overfladisk eller kritisk.