Projekter du kan gå i gang med i haven

Forår og sommer er lig med have- og udendørstid. De lysere dage indbyder til dejlige stunder udendørs. Hvad end du er til en kop kaffe på en bænk eller til et større projekt, er der masser at give sig til i haven. Måske har du allerede et projekt, som du gerne vil have realiseret. Hvis ikke du har det, får du her i denne guide nogle gode ideer til projekter, du kan give dig i kast med ude i haven.

Anlæg et anneks

Et anneks ude i haven er på mange måder fantastisk. Med et anneks har du altid et sted at sidde, hvis regnen siler ned, men du stadig gerne vil være udendørs. Går du all in og laver et anneks med varme og vand, har du altid et sted at placere overnattende gæster.

Uanset om du laver et anneks med eller uden varme, er det altid en god ide at kontakte en entreprenør som kan hjælpe med f.eks. at lave en understyret boring, når anneksets fundament skal lægges. Med et godt fundament får du også det bedste resultat, og et entreprenørfirma har de fornødne maskiner og redskaber til arbejdet.

Læg en terrasse

Hvis ikke du allerede har en terrasse, er sommeren en oplagt tid at etablere en terrasse. En terrasse kan være med til at give mange gode stunder udendørs, fordi dig og din familie da har et sted at sidde og spise aftensmad eller drikke aftenskaffen. Måske har du selv lyst til at give dig i kast med at anlægge terrassen? Ellers kan du også her få hjælp fra et professionelt entreprenørfirma.

Når terrassen er lagt kan du med fordel investere i nogle lækre og indbydende havemøbler.

Et skur til haveredskaber

Måske har du lige nu dine haveredskaber stående spredt rundt omkring? Hvorfor så ikke lave et skur, hvor du kan opbevare alle dine haveredskaber. Det skåner dine haveredskaber for unødig rust og skidt, og gør at de holder længere. Det giver også dig et overblik over, hvor dine ting er. Det er selvfølgelig helt op til dig, hvor stor du vil have skuret skal være. Du kan vælge at lave et lille skur, hvor der akkurat er plads til redskaberne, eller du kan lave et større skur med lidt bordplads. Så har du også et sted at gå hen i løbet af vinteren, hvis en plante skal pottes om eller lign.

Kun din fantasi der sætter grænser

Der findes et utal af sjove ideer til projekter, som du kan gå i gang med ude i haven. Ovennævnte er blot et lille udsnit. På nettet og de sociale medier finder du et hav af inspiration til, hvad du kan give dig i kast med. Om det er et gyngestativ, en hule i et træ, en hyggekrog eller noget helt andet er op til dig. At lave nye projekter i haven er altid en fornøjelse – både for dig og din familie, og kan give haven et helt nyt udseende. Det er kun din fantasi der sætter grænser.