Renovering af virksomhedens indretning

Hvis du skal flytte lokaler, og har brug for at skulle indrette bygningen anderledes, så det passer ind i din virksomheds struktur. Så vil der her komme et par gode tips til hvad du kan gøre for at sikre dig det bedst mulige resultat

Undersøg dine muligheder

Der er ingen tvivl om, at der i håndværkerbranchen er rift om potentielle kunder. Derfor er det vigtigt at, hvis du skal have lavet en stor overhaling af din eksisterende firmaadresse eller nye lokaler, at du får forskellige tilbud. Dette gør det lettere at overskue, samt kan du presse håndværkerne lidt i pris, hvis de ved du har fået et tilbud på projektet, fra deres konkurrenter.

Det kan være en stor investering der skal til, så muligheden for at optage et kviklån skal man måske også undersøge. Der findes også mange udbydere, så det er vigtigt at man finder det bedste tilbud, som passer til netop din virksomhed.

Lav en tidsplan

Når man flytter i nye lokaler, er det vigtigt at man har en tidsplan for projektet. Det er ikke sikkert det er fordelagtigt, hvis du kun sætter en slutdato til projektet. Man bør overveje, at sætte nogle delmål i form af, eksempelvis at elektricitet er færdig indenfor de to første måneder af renoveringen.

Dette kan man så gøre ved alle de ”små” mål som der er i forbindelse med sådan et projekt. Ved at gøre dette kan du også sikre dig at håndværkerne leverer det færdige projekt rettidigt.

Få hjælp

Hvis du er selvstændig, som også har ansatte som skal passe deres arbejde. Kan det være en god ide, at tage en halv til en hel arbejdsdag ud ad kalenderen. Derved kan du måske få dine ansatte til at hjælpe med flytningen af det mest væsentlige, op til den officielle indflytningsdato. Dette gør også at det er hurtigere overstået, plus du sparer en masse penge på flyttemænd.

Hvis du har familie eller venner der kan og vil hjælpe dig i weekenden op til flyttedatoen, så udnyt det så meget du kan. Dermed sikre du dig, at det hele er klar til arbejdsdagen om mandagen.

Økonomien

Det kan som sagt være en stor investering, og man skal gøre sine overvejelser om hvor man kan spare sine penge. Problemet med sådan nogle projekter er, at der kan opstå uforudsete udgifter. Igen kan løsningen være at optage det billigste Quicklån man kan finde, så du sikre dig at du får betalt dine regninger til tiden. Det vigtigste er, at man får etableret sin ”base” og får virksomheden i gang igen hurtigst muligt efter flytningen af virksomheden.

Vi håber at du kunne bruge disse få tips, så du kan få styr på dit renoveringsprojekt.