Sådan får du dit gamle trægulv til at se nyt og flot ud

Når man har et trægulv, kan man næsten ikke undgå, at det kommer til at se slidt ud med tiden. Derfor er det også vigtigt, at man holder det ved lige, hvis man gerne vil have et flot og præsentabelt trægulv i hjemmet.

Det er dog ikke en nem opgave, hvis man selv skal stå for arbejdet med trægulvet, og derfor kan det til tider være en god idé at få lift hjælp udefra. Hos Keis Gulv & Service, kan man blandt andet få hjælp til en gulvafslibning eller en gulvafhøvling. De hjælper dig med at få dit gamle og slidte trægulv til at se ud, som var det helt nyt, så dit hjem altid ser flot og vedligeholdt ud.

Læs mere om gulvafslibning her, hvis du har et trægulv, som trænger til en kærlig hånd. Hos Keis Gulv og Service har de blandt andet mange kunder i Danmark i områderne København, Amager og Kastrup. Du er altså mere end velkommen til at give dem et opkald, hvis du skal bruge deres hjælp til at genopfriske et gammelt trægulv.

Hvad er forskellen på gulvafslibning og gulvafhøvling?

Det kan være svært selv at vurdere, hvordan man bedst muligt får sit trægulv til at se nyt og pænt ud igen, og her kan både en gulvafslibning og en gulvafhøvling være med til at hjælpe. Det er dog vigtigt, at man kender forskellen på de to, så man ved, hvilken type hjælp, man selv har behov for.

Har man et trægulv med lidt ridser og skrammer i overfladen, så er det blot nødvendigt med en gulvafslibning. Det er en metode, som sagtens kan bruges, hvis man ønsker et nyt og friskt udtryk til sit gamle trægulv. Er der derimod dybe ridser og revner i gulvet, så kan det være nødvendigt med en gulvafhøvling. Det afhænger altså af gulvets tilstand.