Sådan får I den fedeste sommerfest

En sommerfest skal der til. Der kan aldrig være for mange fester heller ikke i en virksomhed, jo flere fester eller arrangementer der er, jo bedre bliver I som kollegaer rystet sammen, hvilket også kan have en stor betydning for jeres måde at arbejde sammen på. Selvom man kunne fristes til at tro, at sommerfesten bliver planlagt i starten af sommeren, så er det for mange ikke tilfældet. Den bliver nemlig planlagt i vinterhalvåret, så der både er styr på, hvor, hvornår, hvordan og hvorledes festen skal løbe af stablen.

 

5 gode råd til den næste sommerfest

 

  1. Det første gode råd er helt klart at få planlagt festen i rigtig god tid. Ved at gøre det, så er der større sandsynlighed for at der kommer mange til festen. De fleste vil gerne have datoen flere måneder i forvejen, så kan der nemlig koordineres med både familie og andre arrangementer. Når du på et tidspunkt har fået svar fra dine kollegaer, så kan du begynde at planlægge, hvor jeres fest skal foregå.
  2. Et godt tema skal der til. Hvis der skal lidt gang i gaden, så er det en rigtig god idé at vælge et tema for aftenen. Det i sig selv, kan der komme rigtig meget sjov ud af. Idéer til temaer kan være 80’er fest, Hollywood eller pirater.
  3. Lækker mad er et most ift. en god fest. Det er noget af det, som der tales mest om efter festen – hvor god maden var. Derfor skal der ikke spares her, men derimod forkæles selvfølgelig ift. det budget I har til festen. Derudover skal der også være rigeligt af drikkevarer, både øl, vin, drinks og sodavand.
  4. Aktiver i løbet af aftenen kan være en sjov selskabsleg såsom ”hvem er jeg?”. Hver gæst får en lap i panden og skal gætte, hvilken kendt person de er. Det er derfor muligt at se, hvad alle de andre er, men ikke hvem du selv er. Her kan man gå rundt og spørge ”Er jeg en mand?”, ”Er jeg sportsstjerne?” osv. den som gætter sig selv først vinder konkurrencen.Udover de små selskabslege, så kan det også være fedt med noget rigtig underholdning. Derfor kan I booke underholdning på https://www.lykkemusic.dk/. Her er der mulighed for både at bestille foredrag bl.a. med Mikkel Beha, Anne Linnet eller selveste Bent Fabricius-Bjerre, der er også mulighed for at booke musik med bl.a. Birthe Kjær, Dj Aligator eller Søren Pilmark. I kan også vælge at booke en af Danmarks sjoveste komikere og få et godt grin med Andreas Bo, Carsten Bang eller Casper Christensen. Der er flere muligheder, det handler blot om at vælge, hvad er passer lige til jer og jeres aften sammen.
  5. Sidst men ikke mindst så laves der ikke længere invitationer til fest. Derfor skal du lave en rigtig flot indbydelse, som selvfølgelig er lavet efter festens tema. Ved at lave en rigtig god og flot indbydelse, kan det være, at du lige kan lokke et ekstra par stykker med, som ellers ikke ville være taget med.