Sådan holder du haven ren

Har du altid drømt om en pæn og ren have? Men har aldrig rigtig orket at holde den ukrudtsfri og så vider, fordi du synes det er for besværligt? Det behøver det ikke at være længere.

Her vil du får nogle tips og råd til hvordan du kan holde din have pæn uden for meget besvær.

Slå græs

Det er vigtigt at holde en pæn græsplæne. Det er let og bare ved at den er pæn, kommer der en kæmpe forskel. Din have vil se mere præsentabel ud. Græsset er noget af det man først lægger mærke til, hvis man kommer ind i en ny have.

Det styrker også græsset, så derfor får man også noget pænere græs af det. Det er rigeligt med at slå græs én gang om ugen.

Fjern ukrudt

Hvis man ønsker en pæn græsplæne, er det vigtigt at fjerne ukrudtet. Det bedste er at starte allerede i foråret, for her har ukrudtet ikke nået at få dybe rødder. Så desto tidligere du får det fjernet, desto lettere bliver det. Når man fjerner ukrudt såsom mælkebøtter og tidsler er det vigtigt at få fjernet det fra roden af, ellers vil de hurtigt springe ud igen.

Mos kan fjernes ved hjælp af en mosriver. Mosriveren tager det fra roden og på den måde får man det hele op, hvilket er godt.

Hold fliserne rene

Hvis man har en have, hvor der er fliser. For eksempel en slags sti til hoveddøren eller måske en terrasse af fliser, så er det vigtigt at holde dem rene. Det ændrer en hel del og gør det meget pænere. Så kan man bedre nyde de varme sommerdage på terrassen. Man kan fjerne det ved at bruge fliserens. Det renser fliserne og fjerner mos, alger og andre ting. Derudover forlænger det også holdbarheden af fliserne. Fliserne bliver også mere immune overfor ukrudt i fremtiden.  Man kan få en fliserens hos forskellige firmaer, for eksempel hos Renoverflade. De har flere års erfaring med det og du vil helt sikkert blive glad for resultatet. Hvis du er i tvivl kan man altid kontakte deres hjemmeside.

Plant blomster

Ved at plante blomster giver det noget liv til haven. Der kommer farver og dejlige dufte. Hvem kan ikke lide blomster? Heldigvis findes der tusindvis af forskellige slags, så mon ikke der er nogle som falder lige i din smag.