Sådan kan hypnose hjælpe dig

Hypnose kan hjælpe på rigtig mange psykiske hverdagsproblemer, som er normale at gå og tumle med. Hypnose ledes af en hypnotisør, men i bund og grund er det dig selv, som klient går ind og arbejder med bevidstheden eller underbevidstheden. Hypnose kan hjælpe på en lang række af de psykiske hverdagsproblemer, fordi det kan gå ind og hjælpe dig til at ændre nogle uhensigtsmæssige tankemønstre og følelser, som styrer din hverdag. Hvis du ønsker at prøve hypnose i København eller et andet sted i landet, kan du med fordel kontakte Shinhypnose.dk, der har stor erfaring med hypnose til at hjælpe på psykologiske problemer.

Et bedre parforhold

En af de områder hvor hypnose kan gå ind og hjælpe dig er bl.a. med jalousi eller seksuelle problemer. Jalousi er en meget grim følelse at have i maven, og det kan gøre dig rigtig ulykkelig. Måske er der slet ikke nogen grund til at være jaloux, fordi det ofte er et produkt af en overaktiv og misbrugt fantasi. I værste tilfælde kan det ødelægge et godt forhold uden grund, men selv det mest rationelle menneske kan komme til at gøre nogle dumme ting pga. jalousi. Med hypnose får man en mulighed for at få kontrollen tilbage over de grimme følelser og kan potentielt rede dit parforhold.

Har du problemer i dit sex-liv, kan hypnose også være en løsning. Sex er super vigtigt for at få et parforhold til at fungere, men der kan ske nogle ting, som gør det svært at få gang i sexlivet efter mange år. Mange der oplever problemer med impotens, har succes med at arbejde med det psykiske via hypnose. Hvis man tidligere i livet har haft dårlige oplevelser eller af den ene eller den anden grund har mistet troen på sig selv, kan det være en god idé at gå ned og arbejde med underbevidstheden via hypnose.

Bliv klar til vilde oplevelser

Har du en forbi eller en skræk, som hæmmer dig i dit liv? Drømmer du om at komme på ferie til Thailand, men er du skingrende flyskræk? Eller vil du gerne op i Eiffeltårnet, men du er højdeskræk? Vil du gerne ud at trekke i junglen, men er du rædselsslagende for edderkopper? Hypnose kan gå ind og arbejde med din underbevidsthed, og vende de negative følelser du har omkring bl.a. edderkopper, højder og fly og du kan få dit liv tilbage i fulde drag.