Sådan køber du bitcoins

Fænomenet bitcoins er næppe gået nogens næse forbi, og måske har du også lyst til at investere i den digitale valuta? Men hvad er det helt præcist, og hvordan gør du, når du gerne vil investere i bitcoins? Herunder kan du blive klogere på det hele samt følge de få trin til, hvordan du køber bitcoins.

 

Hvad er bitcoins?

Bitcoins er en digital valuta, som kan bruges til at betale med samt som investering. Bitcoins er unik, i og med den ikke er styret af staten eller banken men alene af brugerne. Kursen er også udelukkende styret af brugerne og afspejler oftest troen på bitcoins blandt dem. En højere tiltro er lig med højere efterspørgsel og dermed kurs. Ligesom bitcoins ikke er styret af banken, fungerer banken heller ikke som mellemmand, som den traditionelt set gør. Her foregår transaktionerne direkte til brugerne.

 

Hvordan køber eller sælger du bitcoins?

Det er meget enkelt at købe eller sælge bitcoins, faktisk tager det kun fem steps:

 

Step 1

For at kunne handle med bitcoins, skal du have en såkaldt wallet. Det er via den, at du modtager og sender bitcoins samt holder styr på din saldo. Wallet kan hentes til diverse styresystemer samt til computeren.

Step 2

Gør op med dig selv, hvor mange penge du ønsker at købe eller sælge for og indtast dette beløb i formularen. Herefter skal resten af formularen udfyldes med personlige oplysninger, og du er nu klar til at købe.

 

Step 3

Her skal betalingsoplysningerne udfyldes. Du kan købe dine bitcoins med kreditkort eller via en bankoverførsel.

 

Step 4

Efter tredje step skal du ikke selv foretage dig mere. Din ordre vil herefter bliver behandlet, dette vil ske indenfor tre timer og ofte hurtigere.

 

Step 5

Et voilá – din bestilling er behandlet, og du har enten købt eller solgt bitcoins.

 

Bitcoins er således for alle, unge som gamle, og er nemt at komme i gang med. Køb bitcoins her, og læs derudover mere om, hvad det går ud på, og hvordan du gør. Er du mere til visuelle forklaringer, kan du også der finde forklarende videoer.