Sådan kommer du i gang med at udfolde dine kreative sider

Vi befinder os i en tid, hvor mobiltelefonen, computeren og iPad’en opsluger al vores tid. Det gælder både i vores frokostpause på arbejdet, når vi sidder i offentlig transport og specielt når vi bare befinder os derhjemme og sidder blandt familien. Flere undersøgelser peger på, at alle disse elektroniske enheder har en negativ effekt på vores hjerneudvikling. Samtidigt viser undersøgelser også, at det er utrolig vigtigt for vores hjerner, at vi tænker kreativt, og at vi får lov til at udforske vores kreative sider. Derfor er det utrolig vigtigt, at vi prioriterer at være kreativ.

Sådan kan du være kreativ

Mangler du inspiration til, hvordan du kan udfolde dine kreative sider? Hos stofgiganten.dk finder du en masse forskellige forslag til, hvad du kan give dig i kast med! Hos Stofgiganten finder du et af Danmarks største udvalg af alt lige fra metervarer, sytilbehør, garn, broderi og meget mere. Hos dem er der derfor rig mulighed for at finde lige netop den kreative hobby, som du finder interessant! Og hvis du ikke selv har så stor erfaring med at sy, strikke eller hækle, så kan du også købe diverse bøger og hæfter med opskrifter på, hvordan det skal gøres.

En webshop med god kundeservice

Hos Stofgiganten kan du kun købe varer gennem deres webshop – de har altså ikke en fysisk butik. Men det er ikke ensbetydende med, at du ikke kan få god kundeservice og vejledning! De lægger nemlig stor vægt på at yde en god og behjælpelig service, hvor de har kunden i centrum. Derfor sidder der medarbejdere klar på telefonen fra mandag til torsdag mellem kl. 10 og 14.30, og derudover kan de altid kontaktes på mail. Så hvis du har spørgsmål til nogle af deres produkter eller andet, så kan du altid kontakte deres kundeservice.