Sådan laver du diskret markedsføring

Man kommer ikke uden om reklame og promovering af sin virksomhed, hvis man ønsker succes og en god kendskabsgrad blandt sin målgruppe. Det handler om at blive set, men helst på den indirekte måde, således kunder og potentielle kunder ikke føler et pres til at skulle kunne lide et brand. Det handler om at vække opsigt uden at virke for desperat. Hvordan kan man så gøre det?

Stå frem og vis din stolthed

Mange virksomheder benytter sig typisk af tv-reklamer og sponsorerede personer for at opnå reklame for sig selv. Det er også den hurtigste måde at sprede sit budskab og brand på, men det er også en dyr reklameform. Et bud på at føre diskret markedsføring på, er ved at benytte sig af profilbeklædning, såkaldte tekstiler, der bærer et logo eller slogan for ens firma eller den virksomhed, man arbejder for. Det kan være alt lige fra hovedbeklædning som huer og kasketter til sportstøj som løbetrøjer og sportstasker.

Som virksomhed, der udleverer profilbeklædning til sine ansatte, yder både en god personalepleje i form af gratis sportstøj, skjorter eller T-shirts, men de vælger også bevidst at lave en diskret markedsføring gennem sit personale. Når medarbejderen står nede i træningscenteret, og navnet på firmaet står trykt på ryggen, vækker det opsigt hos andre, og det vil fungere som en diskret reklamesøjle. Eller hvis manden skal ud og spille golf, og han snupper sportstasken med et pænt logo over skulderen, signalerer det også, at han er stolt af at arbejde, hvor han gør.

Skab blikfang professionelt

Det er ikke kun privat, at man kan være en diskret reklamesøjle. Også i forbindelse med messer eller konferencer kan profilbeklædning være ideelt. At stå i en skjorte eller en poloshirt med virksomhedens slogan, logo eller navn viser en professionel tilgang, og på den måde er forbrugeren heller ikke i tvivl om, at folkene i messestanden hører til den pågældende virksomhed.

Hvis du og din virksomhed ønsker profilbeklædning til brug i private- eller erhvervsmæssige sammenhænge – Se mere på syddesign.dk for mere info.