Sådan passer du bedst på din bil

Sætter du pris på din bil? Er det vigtigt for dig, at den er i tip top stand? Så er det vigtigt, at du husker at tage den til et autoriseret værksted, når uheldet er ude. Det gælder også, hvis du bare er bekymret eller har spørgsmål om en bestemt lyd. For der er mange dele og mekanismer på en bil, og det bliver ikke forventet, at du som ikke-uddannet mekaniker selv kan diagnosticere alle problemer eller yde kyndig behandling, hvis der er noget galt. Og en vigtig del af det at overlade sin baby, altså bilen, på værksted, er, at man stoler på sin mekaniker. At man har tillid til, at de, der skal ordne din bil, faktisk ved, hvad de laver.

Dit værksted

Aunsbjerg har værksted i Kolding, hvor du kan få tilset din elskede bil. Her kan du være sikker på, at din bil er i trygge hænder. Det er nemlig et autoriseret værksted for mærkerne Citroën, Mazda, Suzuki, Opel og Peugeot. Fabrikkens anvisninger til reparation og service bliver fulgt til punkt og prikke, de benytter sig af specialværktøj, og der bliver kun brugt originale reservedele til din bil.

 

Alle bilmærker er velkomne, men de fem ovennævnte mærker er favoritter. Aunsbjergs værksted har mere end 90 års erfaring. Det betyder også, at du ikke skal holde dig tilbage med spørgsmålene. De yder nemlig også råd og vejledning, når det kommer til reparation, serviceeftersyn og servicepakker. Og der er bestemt ingen skam i at spørge for meget. Hellere for meget end for lidt, for det er jo ikke kun bilens velbefindende, det gælder – i sidste ende skal den jo også beskytte dig og dine passagerer.

Skadescenter

På værkstedet i Kolding er der også et skadescenter. Her samarbejdes der med alle forsikringsselskaber, så din bil kan få den bedste behandling efter en skade. Som kunde kan du forvente at:

  • du har mulighed for at få en erstatningsbil, hvis du har fået en skade.
  • du har garanti på alt arbejde, der er blevet udført.
  • du får masser af informationer under hele reparationen.
  • du får altid din bil tilbage i vasket og rengjort stand.

 

Så hvad enten du er kørt galt, og din bil har fået en stor skade, eller om du bare er bumpet ind i en pæl, da du har skullet parkere, så tag din stakkels bil på et ordentligt værksted – den fortjener det bedste.