Sådan pynter du din stue med plakater

De bare vægge eller de gamle malerier kan godt blive kedeligt at kigge på, når man har set på dem længe. Nogle gange har man bare brug for at der skal ske noget nyt. Derfor får du her 3 råd til, hvordan plakater kan pynte i din stue.

Smag og behag

Der findes rigtig mange forskellige plakater, alt fra forskellige størrelser til forskellige motiver. Du har rig mulighed for at tilpasse plakaterne efter alle faktorer i dit liv. Hvad du ønsker at have på væggen, hvor stor væggen er, eller hvis du bare mangler et eller andet på en væg som allerede er pyntet. Minida.dk har rigtig mange plakater til stuen, som man frit kan vælge imellem. Der vil uden tvivl være noget for alle. Udover at Minida.dk har mange plakater, er de også lavet af gode materialer, så de plakater man modtager er af en rigtig god kvalitet. Når der er så mange forskellige plakater, er det en god idé at have lidt sammenhæng i motiverne og farverne, hvis det skal give den optimale pynt. Måske man kan hænge dem i forskellige rum, så man kan have et bestemt tema til hvert rum?

Rammer og udsmykning

Når det kommer til at hænge plakater op, er der også lidt forskellige måder at gøre det på. Nogle foretrækker at plakaterne bare hænges op uden ramme eller andet, mens andre godt kan lide at finde pæne rammer til dem, så der kommer lidt ekstra pynt på dem. De plakater man finder på Minida.dk kan sagtens hænge på væggen uden ramme, da kvaliteten er virkelig god, men fungerer også helt fint i rammer.

Hvis man har lyst kan man også selv designe sine rammer, så man sætter sit eget præ på dem. Man kan pynte dem alt efter hvad de skal indramme, så rammerne er lavet specifikt til udvalgte plakater. Man kan bruge maling, klistermærker, glimmer og meget mere til at designe rammerne.

System og orden

Når der nu er så mange forskellige plakater at vælge imellem på Minida.dk, er det altid en god idé at have i baghovedet at plakaterne gerne skal passe lidt sammen, for at opnå deres fulde potentiale. De pynter bedst hvis der er lidt sammenhæng mellem dem. Farver og motiver skal ikke være helt for forskellige, hvis det skal være en fryd for øjet. Forskellige størrelser på samme væg fungerer rigtig godt sammen, så det er også noget at man kan tænke over. Man kan også bruge plakaterne i andre rum, end bare stuen. Måske man kan have et specifikt tema til hver rum? På den måde kan man også få flere plakater, uden at være bekymret over sammenhængen.