Sådan rejser du på Island

Island byder på noget af verdens smukkeste og mest specielle natur. De har aktive vulkaner, nordlys, laguner og uanede mængder af natur. Samtidig byder de også på spændende nyt kulturliv og er enormt åbne overfor fremmede. Tilmed snakker de fleste islændinge ganske godt dansk.

Hos Islands Rejsertilbyder de to former for rejser på Island. Team-Island er en del af Kultur-Retur og er skabt med et dybdegående kendskab til Island. Torben Rasmussen har skrevet rejsebøger om Island, og han har boet der i mere end 5 år. Carl Erik Skovgaard Sørensen har base i Århus, hvor han er islandsk konsul og advokat. De to støttes af dygtige og kompetente medarbejdere med dyb viden og engagement i landet.

Grupperejser

Islands Rejser tilbyder grupperejser, primært tilrettelagt af Torben Rasmussen. Rejserne tager jer rundt til Islands mange natur- og kulturskatte. Fokusset i rejsen kan være en bred oplevelse af landet, men der findes også mere tema-baserede rejser. Det kunne f.eks. være en fugletur. Island har rigtig meget at byde på, så derfor vælger de fleste mindst 10 dage, så de får god tid til at tage det hele ind. Når man endelig er kommer af sted, ville det være ærgerligt at misse noget.

Kør-selv på Island

Islands Rejser giver dig også muligheden for at rejse i en lejet bil. De arrangerer flyrejser og billeje. Derudover er der inkluderet og arrangeret overnatninger med morgenmad ved de forskellige destinationer. Der er sammensat en spændende rute, og der er altid mulighed for telefonisk guide . Kør-selv ferien på Island giver en dejlig privat og fleksibel oplevelse af landet. Her er der altså mulighed for at tage tingene helt i eget tempo. Der er selvfølgelig mulighed for at gøre rejsen længere, hvis det ønskes.

Team Island altid åbne for fleksible rejser og skræddersyer også gerne en rejse præcist efter jeres ønsker.