Sådan undgår du hovedpine

Hvert år rammes mange danskere af hovedpine og vi ved stadigvæk ikke helt, hvad der skyldes. Sandheden er, at der kan være mange forskellige årsager til, at man oplever hovedpine. Det er kun nogle typer af hovedpine, som man kan undgå. Men selv hvis du ikke kan undgå den type, som du har, så vil øvelserne i dette indlæg ofte være med til at lindre smerterne.

For det er ikke sjovt at have problemer med hovedpine. For hvis du først er endt i en situation, hvor du har kronisk hovedpine, så er der ofte ikke noget at gøre andet end at få medicin. Det er desværre ikke altid, at det hjælper.

Lav altid nakkeøvelser

Der er mange, som oplever hovedpine, som kan undgå det, hvis de begyndte at lave nogle simple nakkeøvelser. I dag sidder vi og glor ind i en skærm store dele af dagen. Når vi kigger på vores mobil, bøjer vi også hovedet i en mærkelig vinkel.

Så vi har konstant vendte vores hoved nedad i en ubehagelig situation. Derfor ender de fleste med at få hovedpine.

Selv hvis du ikke har fået hovedpine, men du arbejder ved en skærm hele dagen, så bør du stadigvæk lave nakkeøvelser.

Undgå stress

For mange er hovedpine et stress-symptom. Så når de ikke længere er stresset, oplever de også, at hovedpinen går væk.

Tænk altid over din omgivelser, da det ofte kan være din grund til, at du har ondt i hovedet. Det kan være, at du har brug for flere stille omgivelser.

Generelt vil vi også anbefale dig, at du begynder at få mere søvn hver nat, for mange problemer kan kroppen selv kurere, hvis du giver den mulighed for det. Når vi ikke sover nok, ender vi med en række problemer som let kunne være undgået.

Pas på dig selv. Det er det bedste råd.