Sådan vælger du den perfekte elevationsseng

Elevationssengen er en forholdsvis ny teknologi blandt senge. Der er mange personer, der endnu ikke har opdaget vidunderet, som er elevationssengen. Funktionen er med til at give en alt-i-alt bedre soveoplevelse, hvilket kan betyde meget for resten af dine vågne timer. Elevationsfunktionen kan dog tilføje et par kroner til sengens pris, hvilket gør det til en substantiel investering. Især hvis I som par leder efter en dobbeltseng med elevation. Derfor er det vigtigt at ramme plet første gang i køber jeres seng. Derfor kan du forneden se, hvad du skal bide mærke i, når du skal udvælge din nye elevationsseng. For der er oceaner af muligheder – find 180×200 elevationssenge her.

Hav styr på elevationssengenes elementer

Som nævnt er der mange muligheder inden for elevationssenge. Her kommer en række af elementer, du kan tage med i din udvælgelse.

  • Er der trådløs fjernbetjening? Dette kan gøre livet lidt nemmere.
  • Hvor mange komfortzoner? En tommelfingerregel er, at hvis du kommer op på 5, så er du i gode hænder.
  • Garanti på motor. Tjek om motoren har garanti, da den nogle gange holder mindre end selve sengen.
  • Selve elevationsmotoren. Sørg for, at den f.eks. ikke larmer alt for meget, at elevationen er flydende, og at den passer til dine personlige ønsker om elevation.

Elevationsfunktionen kan være en Gudsendt gave til de lange nætter, men de kræver også, at den passer lige præcis til dig. Alle elevationsmotorer er ikke lavet ens. Så sørg for, at den ikke irriterer dig på den ene eller anden måde.

Hvorfor skal jeg overhovedet købe en elevationsseng?

Det er selvfølgelig ikke alle, der føler det nødvendigt med en elevationsseng. Men det er også lidt et spørgsmål om, at man ikke ved, hvad man går glip af, før man har prøvet en. Det giver et helt nyt liv til, hvad du tænker om din seng. Elevationssengen har ikke førhen været tænkt som allemandseje, men noget de mere rige tilkøbte sig. Dog, som med alt teknologi, bliver det efterhånden lettere tilgængeligt for den bredde befolkning. Priserne falder og kvaliteten stiger. Det er derfor et godt tidspunkt at hoppe på elevationsseng-toget og køre det direkte ind i drømmeland, for livet i sengen bliver taget til et nyt niveau. Og fordi elevationssenge ofte er nyere af model, så betyder det også, at den overordnende kvalitet af sengen er højere end senge uden. Teknologien er med til at skabe en bedre seng.