Send blomster billigt i København alle ugens 7 dage

Vores tag-line er: Send blomster i København, 7 dage om ugen, billigt. Og det indeholder tre budskaber til dig:

Send blomster i hele København

Hos os kan du sende blomster i hele det Storkøbenhavnske område. Det er et forholdsvis stort område, der indbefatter Holte i nord, Høje Taastrup i vest og Dragør i syd. Med lidt bump på cirkelslaget. Du finder et kort over hvor vi sender blomster i København, med priser, på vores hjemmeside.

Send blomster billigt i København

Vi har valgt at have vores egne biler og vores egne chauffører. De pakker bilen og laver hver dag en fornuftig rute rundt i byen. Derfor kan vi holde en pris for udbringning, der ligger lidt under de andre store blomsterleverandører. Udbringningen er en service, der skal hvile i sig selv. Der er dage med bare en enkelt buket blomster til den nordlige del af København, og så er der dage hvor ruten er hurtig og med mange stop.  Det har vi valgt at se stort på, og så balancerer det nogenlunde igennem år og dag.

Send blomster i København 7 dage om ugen

Som de måske eneste, har vi valgt, at sende blomster i København alle ugens 7 dage. Også søndage og helligdage. Med andre ord sender vi blomster, når du har brug for det. Det er stor del af vores holdning til det at drive en blomsterbutik: At vi skal eksistere på dine vilkår, ikke på vores. Og hvis du får den tanke, at sende blomster til din tante i København i dag, så skal du kunne det hos os.

Vores kundeservice

Imødekommenhed er i det hele taget et altoverskyggende fokus hos Amager Blomster. Uden kunder var vi ingenting. Da vi overtog forretningen i 2003 lavede vi den aftale med hinanden, at vi skulle gøre det så godt som overhovedet muligt. Ellers kunne vi lige så godt lade være. Det kommer til udtryk ved, at vi på vores hjemmeside oplyser et telefonnummer udenfor åbningstid, og det er blot et eksempel på, i hvilken retning vi mener, vi skal.

Vores super friske varer

Når man beslutter sig for at gøre det så god man kan, handler det i lige så høj grad om de blomster man sælger. De skal, efter vores mening, være super friske og af prima kvalitet. Det får man på grønttorvet, men ikke klokken 8:30 når 80 % af Københavns blomsterbutikker er på indkøb. Vi triller ind på torvet klokken 3:00, nogenlunde samtidig med alle lastbilerne fra Holland ankommer.

Så hjælper vi vores leverandører med at pakke ud, og beslutter allerede her, hvad vi gerne vil have med hjem. På den tid, er der en afslappet og humoristisk tone imellem de 5-6 blomsterhandlere der er på indkøb tidligt hver morgen. Det giver en hyggelig start på dagen, og selvom det er tidligt, er giver det ro i maven omkring kvaliteten på de varer man har med hjem. De fås ikke bedre eller friskere.

Tilbage er der blot at kreere nogle smukke buketter, når du skal sende blomster i København.