Skal du have hjælp til at fjerne en gammel olietank?

Har du en gammel olietank stående derhjemme, som er ved at være slidt op og trænger til at blive skiftet ud? Så kan det være en god idé at hente noget hjælp fra et professionelt firma, som både kan fjerne og udskifte din gamle olietank. Det er vigtigt, at man laver en udskiftning af olietank, hvis den ikke længere opfylder de pågældende regler for om, man må have den stående, og derfor skal man være opmærksom på den slags, hvis man har en olietank.

Hos K.B. Jørgensen Oliefyrsservice kan de både fjerne og udskifte din gamle olietank for dig, og de handler blandt andet med kunder fra Frederikssund, Hillerød, Hvidovre, Jyllinge, Nordsjælland og Slangerup. De er professionelle og uddannede inden for faget, så du er altid sikret et flot stykke arbejde, som bliver udført uden problemer. Har du nogle tvivl om din olietank, og hvorvidt den skal udskiftes, så kan de også sagtens dele ud af deres viden på området, og hvilke regler der gælder for forskellige modeller.

 

Sådan finder du ud af om din olietank er lovlig

Det er vigtigt, at man er opmærksom på om den olietank, man har stående derhjemme, er lovlig. Alle olietanke i det private skal være typegodkendte og har som regel en tidsfrist på en vis årrække, som skal overholdes. Har du stadigvæk tankattesten fra dengang du købte olietanken, så kan du altid finde fabrikationsåret på den, hvis du er i tvivl. I mange tilfælde har kommunen også en kopi af tankattesten, hvis du selv skulle have mistet den. Hvis der er tale om en nedgravet tank, er der altid et mærkat for olietankens produktionsår, og det samme er der på overjordiske tanke, som er produceret efter 1999.

Hvis du ikke kan finde produktionsåret, kan du bestemme alderen ved at se på typegodkendelsesnummeret, da miljøstyrelsen har en liste over typegodkendelsesnumre, som er angivet i rækkefølge efter produktionsår.