Skift til en e-cigaret og spar penge

At ryge cigaretter kan være en dyr vane, der koster mange tusinde kroner om året. Der er mange motiverende grunde til, at se om man kan spare penge på cigaretterne. Måske ønsker du lidt luft i det månedlige husholdningsbudget, at sætte turbo på din opsparing til drømmerejsen eller en ny bil?

Cigaretter er en vane, som kan være svær at komme af med for mange. Udover den vanedannende nikotin har cigaretterne også et socialt element, der holder mange fast i vanen. Fornemmelsen af cigaretten imellem fingrene giver også mange en beroligende følelse.

Et rygestop kan dog være en stor omvæltning, og selv en nedtrapning kan være svær. En måde at spare penge på cigaretterne, uden at undvære nikotinen og misse hyggesnakken i rygerskuret, er en e-cigaret. Ifølge Smoke-it.dk vil man ved et dagligt forbrug på 20 cigaretter gennemsnitligt kunne reducere sine udgifter til tobak, med op til 70% om året ved at skifte til e-cigaretter.

Er der andre fordele ved en e-cigaret?

Udover den økonomiske besparelse ved e-cigaretter, er der en række andre fordele.

E-cigaretten udsætter ikke dine medmennesker for passiv rygning og røggener. Dampen fra en e-cigaret sætter sig ikke i hverken tøj eller bolig. Derfor er du heller ikke nødsaget til at stå udenfor i regn og kulde, når du har lyst til en cigaret. Flere e-cigaretbrugere oplever, at deres helbred forbedres. Bl.a. i forbindelse med vejrtrækning, lugte- og smagssans.

Rygestop med e-cigaret

Den største økonomiske gevinst i forbindelse med cigaretterne opnås ved et rygestop. Dette kan dog, som tidligere beskrevet, være en meget stor omvæltning og et uoverskueligt projekt.

E-cigaretten kan bruges som et rygestopmiddel, for dem der ønsker en blid nedtrapning af nikotinen. Der findes et enormt udvalg af forskellige smagsvæsker til e-cigaretter, og du kan selv bestemme mængden af nikotin, hvilket gør det nemmere at trappe ned.