Sørg for at holde haven på toppen sommeren igennem

Det er en stor opgave at holde en stor have i skak henover det varme måneder. Der kan være mange forskellige opgaver, som man skal løse i løbet af året og det kan være svært at klare det hele, hvis man ikke har styr på sit udstyr. Havearbejde kan blive en meget hård omgang, hvis man mangler det basale værktøj, som kan sikre en nem afvikling af de små gartneropgaver og somme tider er det endda umuligt. Hvis man har brug for nyt udstyr, så skal man være sikker på, at man har noget, som passer til ens behov.

Hav styr på din hækkeklipper

Når du skal have en hækkeklipper, så er det oftest for at holde den fine ligusterhæk stangen. Hvis man ikke passer sin hæk, så kan den nemt komme til at slæbe sig hen ad jorden og vokse i underlige retninger uden nogen form for mening med det. Når du kigger på forskellige modeller, så er det vigtigt at kigge på alt lige fra dens klingelængde til dens mulighed for at være trådløs eller ej. Med den trådløse får man mere mobilitet, men man ofrer noget af den styrke, som de 230 V kan give til maskinen. Her kommer det meget an på, om man har en stor have eller en lille have og hvor meget hæk man egentligt har. Hækkeklipperen er dog ikke det vigtigste stykke værktøj i haven; den pris må gå til græsslåmaskinen.

Når du skal vælge den perfekte græsslåmaskine

En græsslåmaskine er ubetinget det vigtigste værktøj i ens arsenal af havetæmmende våben. Græsslåmaskinen er det stykke haveværktøj, som man bliver nødt til at bruge flest gange i løbet af året, fordi græsset gror så eksplosivt som det gør. Det er derfor vigtigt, at man finder den helt rigtige maskine til ens behov. Når man skal kigge efter en græsslåmaskine, så er den største forskel som regel, om der er opsamler eller ej. Hvis man har en opsamler, så er det nemmere at samle græsset sammen, men man bliver dog nødt til at tømme opsamleren flere gange og relativt til havens størrelse. Hvis du har brug for mere vejledning i købet af din nye græsslåmaskine, så se med, hvor de har et salg af Stiga plæneklippere, som er et respekteret mærke. Dette salg foregår nær Brønderslev, Frederikshavn og Hjørring, hvor du kan få de gode maskiner til en god pris.