Sportsakupunktur til dem, der holder sig i form

Har du svært ved at dyrke sport, fordi du oplever smerter? Betyder smerterne, at du ikke yder på det niveau, som du gerne vil? Vil du gerne gøre noget ved det, men vil du ikke have bivirkningerne ved konventionel medicin? Du kan stadig fjerne smerterne med sportsakupunktur. Ved hjælp af små nåle, som indsættes de rigtige steder, kommer sportsakupunkturen dine smerter til livs. Det gør det noget sjovere at snøre rulleskoene og komme afsted. Det skal være dejligt at dyrke sport og ikke en smertefuld affære. Sportsakupunktur bruger din krops egne helende egenskaber til at nedkæmpe dine skavanker. Du skal ikke være bange for, at nålene kommer til at gøre ondt. De gør langt mere godt, end de kommer til at gøre ondt. Sportsakupunktur kan tilmed virke afslappende.

Sportsakupunktur ruster kroppen, så den er klar til kamp

Nålene, som bliver indsat i din hud, frigiver stoffer, som er helende og smertestillende. Det drejer sig helt konkret om:

  • Smertestillende hormoner som endorfiner, der gør dine smerter mindre og lettere at overkomme
  • Anti-inflammatoriske hormoner som kortison og kortisol. Disse hormoner nedkæmper betændelse, og sportsakupunktur sender dem direkte hen til der, hvor du har ondt

Det er den måde, sportsakupunktur hjælper dig. Du behøver ikke være elitesportsudøver, før sportsakupunktur er en god idé. Behandlingen er dog tilpasset dig, som lever et aktivt liv og dyrker motion.

Gode råd til dig, hvis du er utryg ved nåle

Du synes måske, at det er en grænseoverskridende ting at gøre. At få nåle stukket ind. Måske er du nåleskræk, og det afholder dig fra at tage til sportsakupunktur? Du skal ikke snydes for en naturlig måde at fjerne smerter. Erkend din nåleskræk. Mød op i god tid og falde til ro, inden behandlingen. Samtidig er det vigtigt, at du føler dig tryg ved din behandler. Det er i højsædet hos behandleren, at du er tryg.