Store firmaer kan også spare penge på de små ting

Når man har med store firmaer med store rådighedsbeløb at gøre, så kan man måske godt have tendens til at glemme de små ting. Dette er der bestemt ikke noget at sige til, da man jo arbejder med rigtigt og stor og vigtige ting, og hvis man skal hænge sig i de helt små detaljer, så vil det hele tage meget længere. Men man skal heller ikke helt lukke øjnene, da der helt bestemt er penge at hente. Her er der tale om mange forskellige små ting, man bare tager for givet men som er helt essentielle for virksomhedens daglige drift.

Blækpatroner

Selvom at vi stille og roligt bevæger os hen imod en verden, hvor vi ikke længere behøver at bruge papir og dermed heller ikke printere og blækpatroner, så har de printede ors stadigvæk en helt central rolle i driften af en hver virksomhed. Alt afhængigt af størrelsen af virksomheden, så bliver der altså hver måned købt vildt mange blækpatroner ind. Man er derfor meget afhængig af kvaliteten af blækpatronerne, hvis de bliver brugt for hurtigt, vil virksomheden nemlig mangle blækpatroner sidst på måneden. Men man kan også nemt få billige blækpatroner i høj kvalitet, som en stor virksomhed vil kunne spare mange penge på hver måned. Man kan fx købe kompatible blækpatroner som ikke produceres af den enkle printerproducent, men stadig passer til samtlige printer. Kompatible blækpatroner er i lige så god kvalitet som de originale mærker, men de er derimod meget billigere.

Rengøringen

Når man har en stor virksomhed med mange gange og store lokaler, så kræver det enormt mange penge at holde virksomheden ren og pæn. Det gælder derfor om at finde det helt rigtige rengøringspersonale som kan gøre arbejdet til den rette pris. Selvfølgelig skal rengøringspersonalet kompenseres godt, men man kan sagtens finde firmaer som gør det både billigere og bedre end andre. Hvis ens virksomhed ikke bliver gjort rent ordentligt, vil den fremstå uprofessionel, og det vil ende med at smitte af på de ansatte.

Maden

Det er meget forskelligt hvordan virksomheder vælger at klare frokosten. I nogen virksomheder skal de ansatte selv have frokost med, andre har en kantine, imens en helt tredje mulighed er en catering madordning. Den billigste metode er uden tvivl, at medarbejderne selv skal have madpakke med, men hvis det vurderes bedst at servere mad på arbejdet, skal man være opmærksom på madspild. Der er spild af penge, hvis man hver dag skal smide mange kilo mad ud.