Tag på en billig skiferie i uge 8

Det er altid en fornøjelse at rejse – uanset hvor man skal hen. Her er en rejse til syden rigtig dejlig, fordi man får slappet af og får suget nogle D-vitaminer til sig. At ligge og dase ved poolen dagen lang er en aktivitet i sig selv, men for de mennesker, der er mere optaget af at udfordre sig selv – ja, så kan syden ikke måle sig med skirejserne i Europa. En skiferie er ofte forbundet med fart og feltet og masser af aktiviteter i form af at stå på ski, skøjte på isen og en masse andet. Her får man virkelig mærket, hvad det vil sige at leve, og det kan derfor ikke gå for langsomt med at få bestilt skiferien til uge 8.

Hvor kan man tage på skiferie henne?

I Europa er der masser af steder, hvor man kan tage på skiferie. Herunder kan du læse om to helt fantastiske skidestinationer, hvis du også skal på skiferie uge 8.

Oplev Østrig

Særligt er Østrig et land, der er kendt for at give den bedste skiferie, da landet kan udfordre selv den mest erfarne skiløber samtidig med, at der også er plads til nybegynderen. Der er altså rig mulighed for, at man kan tage af sted for at forbedre sit skiløb, men man kan også tilbringe tiden de børnevenlige steder. Dette gør Østrig til et familievenligt land, der også byder på enormt flotte bjergudsigter og et dejligt klima samt vejr. Om aftenen vil der være afterski, hvor der vil være masser af god stemning, sang og dans, som selv den sureste person ikke kan undgå at blive glad over. Østrig får smilet frem på alles læber, og med sin charme og inspirerende madkultur giver landet dig lyst til at komme igen til endnu en fest. Har du ikke været i Østrig, så er det nu, at du alligevel skal vælge at tage en tur dertil. Det bliver en ferie, som du sent glemmer.

… Eller tag en tur til Tyskland

Mange mennesker ved måske slet ikke, at Tyskland også er et oplagt sted at tage hen, hvis man gerne vil på skiferie. Skiområderne er godt nok ikke ligeså store som i Østrig, men Tyskland er alligevel et godt alternativ, hvis man gerne vil gøre rejsen lidt billigere. Desuden er Garmisch-Partenkirchen ofte et område på kalenderen, når World Cup skiløbene afholdes. Dette siger bare lidt om Tyskland og deres kendskab til skiløb. Tyskland har som en fordel også en masse andre seværdigheder, der er spændende at besøge. Her kan nævnes Berlinmuren og de berømte mindesten. Tag en tur til Tyskland, hvis du ønsker at opleve en fremragende kultur, et godt folkefærd og en lille bid af, hvad det vil sige at være på skiferie.

Kollegaer, familie eller venner: Hvem skal med?

Er du også blevet overtalt til at tage på skiferie med enten dine kollegaer, din familie eller dine gode venner, så kan du gå ind på Onlineski.dk og bestille en billig skirejse i uge 8 til Tyskland eller Østrig.