Tag på en hyggelig og aktiv ferie tæt på naturen

Det kan være rigtig dejligt at komme lidt væk hjemmefra en gang i mellem og koble af fra den travle hverdag. En rigtig god mulighed for at holde en god ferie, kan være at prøve en mere aktiv ferie, hvor man nyder naturen og hinandens selskab. Bare det at komme ud og lave noget helt andet, end man er vant til derhjemme, kan være en befriende følelse. Hvis man godt kan lide at være aktiv, så er det klart en god idé at tage et sted hen, hvor man kan lave nogle aktiviteter. Man kan for eksempel leje en kano på Silkeborgsøerne og Gudenåen hos Birkhede Camping, hvor man kan nyde sit ophold i smukke omgivelser. Det er en god mulighed for at komme lidt væk og se noget andet, samtidig med at man kan lave nogle aktiviteter, så man aldrig behøves kede sig.

Birkhede Camping ligger i et meget unikt område, fordi det er lige ud til Knudsø, og det er derfor oplagt at tage på en kanotur, når man er afsted. Man kan komme ud til alle Silkeborgsøerne og Gudenåen, så man kan opleve den smukke natur omkring en.

 

Nyd en kanotur på Silkeborgsøerne og Gudenåen

Det kan være rigtig sjovt at komme ud og lave noget aktivt i naturen, når man er på ferie. En kanotur er ikke noget de fleste oplever i hverdagen, og det er en rigtig god måde at få set naturen fra en anden side end, man er vant til.

Ud over kanoudlejning, kan man hos Birkhede Camping også prøve mange andre former for vandsport såsom windsurfing, kajak, stand-up paddling og meget andet. Det er altså et oplagt sted at tage hen, hvis man er glad for at komme lidt ud og være aktiv og især har en forkærlighed for vandsport. Det er desuden noget, som man sagtens kan nyde sammen med børnene såvel som vennerne eller kæresten alene.