Tag pause fra dit travle liv, og gør plads til en singlerejse

Alle, der arbejder meget for sin karriere, ved, at det har sine ofre. Du bruger meget tid på dit job, så du nogle gange oplever, at du ikke for gjort alle de ting, du gerne vil. For der er også andre ting, selvom det absolut er belønnende at arbejde meget som selvstændig eller en anden karrierevej. En af de ting, som folk hyppigst fremhæver, er kærligheden. Det er et tungt offer, men det kræver meget tid at finde den eneste ene, fordi det bare sjældent er så nemt, som det ser ud på biografskærmen. En anden ting, du nok også har oplevet, du mangler, er oplevelser uden for arbejdslivet. Et stort salg eller en gennemgående effektivisering er belønnende, men nogle gange er de største oplevelser uden for arbejdslivet og endda helt uden for landegrænsen. Du kan kombinere de to ting gennem singlerejser, hvor du både får den gode oplevelse uden for arbejdslivet og muligheden for at finde en, du kan dele oplevelserne med.

 

Tiden til at opleve andet og andre

Når du arbejder meget, oplever du måske også, at du viser den samme side af dig selv. Du er meget mere, end du kan være på en gang, og derfor er det ofte godt at komme afsted. Du vil opleve, hvor forfriskende det er at vise nye sider frem og møde nye mennesker. Nye samtaler om gamle interesser. Det giver dig også muligheden for at bruge tid sammen med andre singler, som gerne vil lære dig at kende som mere end en chef eller kollega. Når du er på en singlerejse, har du tiden til at opleve både et nyt sted og de andre mennesker. Og de har tid til at opleve dig.

 

Vælg rejsen ud fra dine egne behov

Mange vil mene, at kærligheden handler om alt andet end egoisme og fokus på sig selv. Men det er ikke altid helt rigtigt, fordi du bliver nød til at tage højde for dig selv, før du kan finde dig tilpas i et forhold med andre. Vælg en singleferie ud fra, hvad du gerne vil opleve, og ikke hvad du forestiller dig, at andre vil opleve. Så er du sikker på, at du får en god tur, selvom du ikke finder kærligheden. Du er samtidig sikker på, at andre singler på turen har nogle af de samme interesser og præferencer, som du har.