To populære rejsemål i Spanien: Er du til sol eller kultur?

At rejse til Spanien i sin ferie har i mange år været utrolig populært. Her finder man ikke bare et skønt klima med masser af hvide sandstrande, men der er også masser af kulturelle oplevelser og ikke mindst sydens dejlige stemning. Her kommer vi ind på to forskellige feriedestinationer i Spanien, som har hver sin charme.

 

Oplev den kulturelle del af Madrid

Madrid kan man opleve storbyens sus. Her er gaderne præget af både lokale, turister og studerende. Der er rig mulighed for at dykke ned i kunstens verden og besøge for eksempel Picasso museet, der ligger i hjertet af Madrid. Picasso blev født i Madrid, og mange af hans værker er stadig at finde i byen. Der er dog også masser af cafeer, barer og restauranter, hvor man kan opleve den kulinariske og moderne side af Spanien. Madrid er et yndet rejsemål for par og singler, som nyder stemningen på en storbyferie.

 

Costa del Sol – den berømte solkyst

Siden 1960’erne har Costa del Sol været en magnet for turister, der både søger familievenlige forhold og masser af mulighed for solbadning. Costa del Sol byder på kilometervis af hvide sandstrande, og man kan prale af en gennemsnitstemperatur på 30 grader og hele 320 årlige solskinsdage. Mangler man et skud kultur, er der dog også rig mulighed for dette. Den store by Malaga ligger også i Costa del Sol, og den er oplagt til en endagstur. Det sydlige Spanien er det rette valg, hvis man er ude efter en klassisk solferie med mulighed for kultur.

 

Rejs til Spanien og få en velfortjent pause fra hverdagen

Mange af dem, der rejser til Spanien, ønsker at bytte hverdagens stress og jag ud med strandture og nye oplevelser. De fleste søger mod sydens sol, fordi man næsten automatisk slapper mere af i det lune vejr. Det er skønt at slentre langs de charmerende små gader og ikke mindst holde Siesta midt på dagen i de varmeste timer. I Spanien er der lidt for enhver smag, uanset om man er til storby eller solferie.