Alle de forskellige sten som bruges til healing

Følgende indhold er sponsoreret

Det at sten kan heale er en gammel tro, som man kan spores langt tilbage i tiden. I dag mener mange healere, at de forskellige slags sten kan bruges til at helbrede forskellige sygdomme og symptomer.

Healere mener at stenene virker på en helt speciel måde. De placerer stenen på vigtige nervepunkter på kroppen f.eks. rygsøjlen, og derefter vil alt det lys stenen absorbere blive videresendt ned til de vigtige nerver i kroppen.

Det er dog ikke alle sten, som kan bruges. Det er nogle helt specielle sten, som menes at have en kraft eller energi, som blev skabt da stenen blev dannet nede i jorden. Når en person bærer den, bruger personen energien. Dens energi kan ”oplades” ved at få tilført sollys.

De forskellige sten

Der findes mange sten som kan helbrede. Det er ofte sten som også bruges til at lave smykker. Stenen kan hver især frembring forskellige gode følelser og gøre negative følelser mindre relevante. De kan også hjælpe på en række symptomer og generelt helbredet i kroppen.

Man mener også at stenen hjælper på patientens ånd, og hvordan de ser verden. Stenene kan hjælpe til at se verden gennem nye briller og skabe nye og bedre færdigheder.

Her er en lille oversigt over nogle af de sten, som healere kan finde på at bruge i den healende proces:

  • Pyrit: Pyritten som også kendes som ”Fools Gold”, fordi det ligner ægte guld, kan give dig styrke, robusthed og selvtillid. Mange mener at pyritten virker som et spejl.
  • Ametyst: Ametysten kan ifølge healere bruges til at hjælpe på følelser som sorg, raseri og stress. Udover det kan den også hjælpe med afhængigheder, smerte, rynker og hovedpine.
  • Diamant: Diamanten kan hjælpe følelsen angst og dertil hjælpe med at skabe fred i sindet. Den kan også hjælpe på influenza og ens DNA. Man mener, at diamanten kan skabe klarhed og vækst for patienten.
  • Månesten: Månestenen kan hjælpe på følelser som mørkeangst, og den kan frembringe følelserne lykke, harmoni, håb og generelt positiv energi. Man mener også at månestenen hjælper på fødsler, menstruation og ens cirkulation i blodet.
  • Rubin: Rubinen hjælper på følelser som selvtillid, passion og inspiration. Den hjælper også på sundheden i kroppen ved at gøre hjernen, knoglerne, hjertet, nyren, benene og mange andre dele i kroppen stærkere. Hvis du bærer rubinen, kan den spirituelt hjælpe med overflod og styrke.