Bring naturen ind med denne unikke lampe

Hvorfor ikke give dit hjem et mere organisk udtryk, der står i kontrast til de moderne og stilrene linjer? Nogle hjem og virksomhedslokaler er indrettet efter neutrale farvekoder og lige linjer, men vi behøver ikke være bange for, at udforske mulighederne lidt mere. Kontorbygninger og mødelokaler har denne tendens, og det kan godt virke kedeligt og stift i længden. Hvorfor ikke bringe en EOS lampe lavet af gåsefjer ind i rummet?

De mange muligheder med EOS lampen

EOS lampen giver et helt fantastisk lys, og samtidig bidrager det til en særdeles hyggelig stemning, som man ikke finder med mange andre lampetyper. Du kan både bruge lampen som pendel, men det er også muligt at omdanne den til en stander- og bordlampe.

Unik designerlampe

Lampen er utrolig unik, så du er sikret en flot og mulighedsrig lampe. Lampen er i bund og grund en rispapirslampe. Gådefjerne er herefter syet og limet på, og det giver lampen et let og luftigt udseende, der komplimenterer ethvert hjem eller rum med spændende indretningsmuligheder.

Naturen ligger i designet

Der er virkelig tænkt natur, når EOS lampen blev produceret, og det er også tydeligt, når man kigger på lampen. De mange forskellige nuancer i fjerene gør, at du ikke finder to ens produkter. Miljø og natur er en integreret del af lampen, og derfor kan du roligt bruge lampen til at bryde med nogle stilrene linjer i dit hjem. Det skaber liv og hygge.

Anden praktisk information

Lampen kommer i tre forskellige farver, og der er et hav af størrelsesmuligheder, så du kan sikkert finde en lampe, der passer til dine behov. Der er ikke blevet slået gæs ihjel for at lave denne lampe, og der sågar heller ikke blevet plukket fjer fra levende gæs.

Køb lampen online

Hvis du er interesseret i at vide mere om denne fantastiske lampe og udforske de muligheder, som du får, så kan du finde mere information på denne side. Der er utrolig mange anvendelsesmuligheder. Du kan fx kombinere lampen med andre organiske og naturlige elementer for at fuldende looket. Det kunne være, at du hænger lampen i en tyk gren.