De nyeste trends inden for smartphoneindustrien i 2019

Teknologien er i konstant udvikling, og de store virksomheder inden for elektronisk udstyr konkurrerer hele tiden om at finde på den næste nye store trend. Her kommer et overblik over nogle af de trends, der er på vej, og som vil hitte inden for smartphoneindustrien i det nye år. Har du en ny telefon, som du har været så uheldig at smadre på den ene eller anden måde, kan du hos onspotrepair.dk få repareret din iPhone i Rødovre.

 

Opgraderede kameraer

Gennem de sidste årti er kameraerne på smarttelefoner konstant blevet udviklet. I dag bliver der solgt langt færre digitalkameraer end for ti år siden, fordi kameraerne på telefonerne i dag er så gode, at et digitalkamera bliver overflødigt – og denne udvikling er stadig i rivende hast. I det nye år kommer der telefoner med helt op til tre eller flere kameraer i, så der virkelig bliver mulighed for at tage avancerede billeder.

 

Foldbare telefoner

Der bliver spået af eksperterne, at der inden længe vil komme telefoner, der kan foldes sammen ligesom de gode gamle klaptelefoner. Det bliver lidt ala en tablet, bortset fra, at skærmen vil fylde hele den udslåede overflade. Det vil altså sige, at der bliver arbejdet på at producere skærme, der på den ene eller anden måde kan foldes eller klappes sammen.

 

Mere avancerede fingeraftrykslæsere

I dag findes der flere forskellige smartphones, som kan låses op med et fingeraftryk. Flere apps kan også styres ved hjælp af fingeraftryk, men kun ved at holde fingeren på knappen i bunden af skærmen eller bag på telefonen. Eksperterne tror, at der inden for en nær fremtid vil komme telefoner med mere avancerede fingeraftrykslæsere, således at selve skærmen også kan styres ved hjælp af fingeraftryk. Det betyder, at skærmen på en telefon kan blive større, da der ikke skal være plads til en fingeraftrykslæser nedenunder.