Derfor er det vigtigt med god rengøring i virksomheden

Det er vigtigt at få gjort rent forholdsvis ofte. Og rengøringen skal ikke bare gøres, fordi der skal være pænt. Hvis man ikke får gjort rent ofte eller grundigt nok, kan det gå hen og blive ubehageligt og sundhedsfarligt at opholde sig i et rum. Det gælder i hjemmet såvel som i virksomheder. Her kan særligt kontorer, mødelokaler og lignende hobe bakterier, fordi mange mennesker er samlet på lidt plads i lang tid af gangen.

En investering i sundheden

Det er mange gange en god investering at sørge for, at der bliver gjort jævnligt og grundigt rent i virksomheden. Bliver der ikke gjort ordentligt rent, og får bakterier, skidt og snavs derfor bare lov til at samle sig i hjørner og kroge, vil vira have let ved at sprede sig på kontoret. Samtidig resulterer et dårligt indeklima ofte i, at medarbejderne er mindre produktive, mens de befinder sig på arbejdspladsen.

En ren arbejdsplads er med til at skabe et godt arbejdsmiljø og hjælper til at få sunde medarbejdere. Sunde medarbejdere er både i højere humør, er mere produktive i hverdagen, men de har også færre sygedage. En investering i virksomhedens rengøring og sundhed bliver derfor også en investering i dens økonomi og velgående.

Brug kun kontrollerede rengøringsmidler

Rengøring er ikke bare rengøring. Det er nemlig sjældent nok blot at hive støvkluden og støvsugeren frem i ny og næ. Der skal kraftigere og mere effektive midler til. Men når der skal vælges rengøringsmidler til virksomheden, er det også vigtigt opmærksom på, hvilke man vælger. Dette da nogle rengøringsmidler består af så mange forskelige tilsætningsstoffer, at de næsten i sig selv kan være sundhedsskadelige. Derfor bør man som hovedregel altid kun bruge kontrollerede rengøringsmidler – dig selv, dine medarbejdere og miljøet vil takke dig for det.

Som et godt og effektivt rengøringsmiddel, kan virksomheden eksempelvis vælge at bruge et desinfiktionsmiddel med biocider. Dette fjerner effektivt helt op til 99,999 % af alle bakterier og vira. Samtidig lægger det sig som en beskyttende hinde, der sikrer et rent og sundt arbejdsmiljø på arbejdspladsen. Midlet er godt for miljøet og kan bruges på en lang række overflader. Desinfektionsmiddel med biocider er godkendt og kan blandt andet bruges til:

  • Hoteller
  • Fabrikker
  • Værksteder
  • Institutioner
  • Storkøkkener og restauration
  • Hospitaler
  • Kontorer
  • Skoler

Se mere hos BioSan og sørg for, at din virksomhed bliver rengjort som nødvendigt.