Derfor skal du have gode billeder på din hjemmeside

Når du får potentielle kunder ind på din hjemmeside, så er det vigtigt, at de bliver på din side og derfor ikke bliver skræmt væk af dårlige billeder. Du har sikkert set mange hjemmesider, hvor du kan hente gratis billeder. Nogle af de gratis billeder kan være fine at bruge, men det er vigtigt at finde billeder, som passer ind, så de ikke springer i øjnene og lyser langt væk af gratis billeder. Det er derfor altid bedst at få taget dine egne billeder, som du kan bruge til dit materiale og din hjemmeside. Det vil med det samme skabe en større troværdighed.

Vigtigheden af gode billeder

I dag skal der bruges mange billeder, og der er mange billeder i omløb på de sociale medier såsom Facebook, Instagram og Pinterest. Derfor er det vigtigt, du skiller dig ud, og det gør du ikke med gratis billeder. Det er vigtigt at være så relevant som overhovedet muligt, det gælder både billeder og tekst. Derfor er der her samlet 4 gode grunde til at have fokus på gode billeder.

 

  1. Det visuelle kommunikationsværktøj fylder en del i den tid, vi lever i. Ved at bruge engagerende og gode billeder vil det være lettere at holde dine potentielle kunders interesse.
  2. Der går få sekunder fra, en potentiel kunde ser din hjemmeside til, at vedkommende har valgt dig til eller fra. Førstehåndsindtrykket er derfor meget vigtigt. Ved at have gode billeder vil du også virke mere troværdig. Troværdigheden er det, som er afgørende for et salg eller ikke at få et salg.
  3. Har du f.eks. en webshop, så er det vigtigt, at dine billeder ikke er for små, eller at kvaliteten er grumset, når der klikkes på billedet, som de kan være, hvis du får billederne af en producent. Det er ikke alle producenter, der er lige gode til at sørger for en god kvalitet. Derfor kan det være en god idé at få taget dine egne billeder.
  4. Der er flere undersøgelser, der viser, at tunge tekster ikke længere holder, hvis du skal fastholde dine potentielle kunder. Derimod er videoer og billeder rigtig gode til at fortælle det, som du har på hjerte, hvad enten det er personligt, som produktbeskrivelse, eller en guide i hvordan et produkt bruges.

 

Få professionelle til at hjælpe dig med visuel kommunikation

Studio 1-2 leverer alt indenfor visuel kommunikation (læs meget mere her)De kan hjælpe dig med at lave både video og tage billeder. De kan hjælpe dig med at gøre din idé til handling og være dine sparringspartnere i processen. På den måde sikres kvaliteten, og de kan komme med inputs til din idé. De har mulighed for at komme ud til dig på den valgte location, hvor de både skyder billeder og video. Ved at få taget egne billeder så undgår du også at komme i klemme ift. Ophavsretten, så er du nemlig 100% sikker på, at de billeder du bruger gerne må bruges. Nogle tror fejlagtigt at de billeder der ligger på Google er ”gratis”, men dem må du ikke bruge. Derfor er det en rigtig god idé at alliere sig med et professionelt team, som kan hjælpe dig med din visuelle kommunikation.