Derfor skal du tilbyde betaling via MobilePay

Er du indehaver af en selvstændig butik, kan du med fordel læse følgende artikel og forhåbentligt tilegne dig inspiration til, hvordan du fremover kan yde den bedste service til dine kunder. For et par år siden lancerede Danske Bank en særlig betalingsapp, der gjorde det muligt for danskerne at betale deres venner og familie for en middag eller biograftur via mobilen. Denne app har siden vundet indpas hos danske butikker og supermarkedskæder, hvor den flittigt bliver brugt hver eneste dag. Hvorfor MobilePay er blevet så populært, og hvorfor vi mener, at du skal inkorporere denne app i dit betalingssystem, vil du kunne finde svar på i følgende artikel.

Hvordan gør butikkerne brug af MobilePay?

I dag er der flere og flere butikker, der lukker op for betaling via MobilePay. På denne måde skal kunderne altså ikke bekymre sig om, hvorvidt de har fået tegnebogen med i forbifarten, idet de nemt og hurtigt kan betale med deres mobil. Mange butikker vælger i dag at få sat en særlig QR-kode op, således at kundens mobil kan scanne denne kode og direkte overføre det pågældende beløb. Det er en super smart løsning, der gør shopping turen samt den overordnede oplevelse en anelse mere stressfri.

 

Når store butiks- og supermarkedskæder i dag gør brug af betaling via MobilePay, er det for at møde kunderne, der hvor de er. Som kunde kan man nemt blive stresset af de mange tilbud og mennesker, der hver dag passerer ens vej til køledisken eller tøjstativet. Derfor har man ved betalingskasserne opført særlige MobilePay skilte og dertilhørende QR-koder, der hjælper kunden med at gennemføre betaling på en hurtig og nem måde.

Hvorfor skal din butik være med på MobilePay bølgen?

Vi mener, at betaling via MobilePay har gjort danskernes shopping ture mere bekvemme og stressfrie. En stigende mængde af tilfredse kunder er altid at foretrække, når man er indehaver af en butik. Betaling via MobilePay er absolut noget, du bør overveje at få indført i din butik. På denne måde er du nemlig dækket helt ind, hver gang en kunde kommer for at købe en vare. Du vil med garanti opleve, at kunden bliver mere rolig og tryg ved, at du har stillet alle betalingsfunktionerne til rådighed. Vi er sikre på, at denne gode oplevelse vil smitte af på dine kunder, således at de glade og tilfredse kommer igen for at handle i din butik.