Det er healing, og sådan virker det på din krop

Følgende indhold er sponsoreret

Healing er en behandling, hvor behandleren tilfører energi til patienten. Det kan være en forvirrende behandling, hvis man ikke tror, på det virker, da der ofte ikke kommer nogen virkning med det samme.

I healing tænker man mere, på hvordan udkommet er over længere sigt. Man kan altså som oftest ikke mærke noget under en healing. Man tager udgangspunkt i, at der ikke er nogle healinger som er ens. Alle oplever dem forskelligt fra gang til gang, og du kan derfor ikke være sikker på, hvordan det vil føles for dig.

I healing prøver behandleren at skabe en balance i patientens energi ved at påvirke patientens energi med udefrakommende energi bl.a. gennem hænderne. Man mener, at der i healing er en cirkulerende energi rundt om kroppen, som kan påvirkes, og ændre på de dårlige symptomer patienten har.

Hvad sker der under en healing?

Mange healere vil først spørge ind til, hvordan patienten har det, og hvordan patientens sygehistorik er. Har patienten taget noget medicin? Har patienten nogle sygdomme eller gener?

Under en healing tænker man på at bearbejde ubehagelige følelser eller tanker, som fylder inde i patientens hoved. Tankerne kan nemlig give en dårlig psyke og på den måde påvirke patientens velbefindende.

I healing ligger man ofte på en briks, hvor en healer enten vil lave direkte fysisk kontakt med hænderne eller ved ikke at have nogen fysisk kontakt overhovedet. Mange healere bruger ofte nogle redskaber til healingen som f.eks. krystaller, lyde og dufte.

Hvilke symptomer kan du gå til healing med?

Som det er nævnt tidligere, mener man at kroppen har en energi rundt om sig, som kan påvirkes og kan være dårlig. I healing menes det, at sygdom og andre ubehagelige symptomer er grundet en energi i ubalance. Da energien er i ubalance, er det healerens job at skabe en balance i energien igen. Det gør healeren ved at finde blokeringerne i den cirkulerende energi og tilfører energi der for at skabe en balance igen.

Healing bruges til mange forskellige slags symptomer og sygdomme. Det er alt fra psykiske til fysiske lidelser, som patienter kommer med. Der er dog nogle sygdomme og symptomer, som patienter oftere henvender sig med til deres healer. Der er bl.a. hovedpine, depression og åndelig udvikling.

Healeren vil så ud fra symptomerne finde ud af, hvordan patienten skal heales, og der vil ifølge healere derfor også være forskellige oplevelser.