Engangshandsker til enhver opgave

Er du på udkig efter et par nye engangshandsker? Så er du landet det helt rette sted. Du kan nemlig anvende engangshandsker til alt lige fra rengøring, undersøgelser og i frisørsalonen til tatoosalonen eller i værkstedet. Mulighederne er uendelige, og du kan altså bruge dem til alt, hvor du finder det nødvendigt at beskytte dine hænder. Du har desuden mulighed for at vælge mellem et væld af forskellige engangshandsker. De fås nemlig i både vinyl, nitril og latex og hvert materiale har hver deres fordele, og dit valg bør baseres på, hvad du skal bruge engangshandskerne til. Derudover er det fuldstændig ligegyldigt, om du har store eller små hænder – du kan nemlig få engangshandsker i mange forskellige størrelser. Den store variation i størrelserne gør det således muligt for dig at finde et sæt, der passer perfekt til dine hænder. Ønsker du altså finde det perfekte sæt, så kan du lige her se et stort udvalg af engangshandsker.

 

Engangshandsker af latex

Ønsker du at købe engangshandsker, der giver dig et ekstra godt greb under arbejdet? Så bør du overveje at vælge et par engangshandsker af latex. Disse engangshandsker har nemlig en yderst høj strækevne, og de er perfekte til arbejde indenfor blandt andet landbrug, industri, kemisk industri, laboratorier til håndtering og rengøring. Mange mennesker er dog allergiske overfor latex, og man har derfor lavet nogle engangshandsker af latex, som er blevet udstyret med en indvendig belægning, der forebygger de allergiske reaktioner, som måtte forekomme. Engangshandsker af latex er desuden godkendt til håndtering af fødevarer, og de er derfor perfekte for dig, der skal bruge dem i køkken, hotel- og restaurationsbranchen, sundhedssektoren, plejesektoren samt servicebranchen. Ønsker du derimod at anvende dine nye engangshandsker i sygehussektoren, i veterinærsektoren, til rengøring og i fødevareindustrien, skal du anskaffe nogle, som er godkendt til medicinsk brug. I dette tilfælde bør du tage et kig på engangshandsker i vinyl.

Udover engangshandsker af latex og vinyl, kan du også få engangshandsker af naturgummi samt bomuld. Ligegyldigt, hvilket materiale du vælger, har du naturligvis også et hav af farver at vælge imellem. Det er altså kun fantasien, der sætter grænser.