Er du århusianer og ønsker et byggeprojekt?

Som husejer er der tit et eller andet man kan bygge på eller gøre bedre. Det kan f.eks. være, at man trænger til noget så kompleks som et nyt badeværelse eller måske bare en omgang maling til trævæggene udenfor? Nogle gange flytter man ind i billigt og godt beliggende hus, men tilstanden er ikke for god. Nogle gange er der brug for så stor et byggeprojekt, at nærmere kunne svare sig at rive huset ned og bygge et splinternyt. Men i stedet for at gøre det, kan man arbejde med det, som man har købt. På den måde lever boligens historie videre, samtidig med at man udfordres til at bruge sin kreativitet. Det kan være, at ét stort rum kan blive til to små – sådan anskaffer man sig et par børneværelser. Smæk en væg op! Det kan også være, at man ønsker bedre udnyttelse af grunden. En træterrasse i haven kan være en idé? Find dig evt. en entreprenør i Århus til store byggeprojekter som dette.

 

Det er de små ting, som tæller

Hvis man får familie ender man i mange tilfælde med at flytte, når de små selv er flyttet hjemmefra. Der er nemlig ikke længere brug for de ekstra kvadratmeter, og rengøringen i et mindre hjem bliver meget nemmere. For at kunne sælge hjemmet bedre, er det de små ting, der gør en stor forskel. Hvis køberne lægger mærke til, at gulvpanelerne ikke er blevet installeret, væggen ikke er blevet malet, vinduerne ikke er blevet fuget osv., får de per automatik et andet syn på huset. På billederne på ejendomsmæglerens hjemmeside kan man ofte ikke se de små detaljer – de kommer først til syne, når man er til åbent hus. Du kan med fordel derfor ”tune” huset og gøre det ”præsentabelt”. Når huset er blevet gjort færdigt får man typisk også selv et andet syn på det. Atmosfæren i et rum kan ændres på meget kort tid. Væggens farve kan ændre vores humør f.eks. virker et lyst rum større end et mørkt. Man siger også, at farven gul finder en glad følelse frem i vores krop, mens andre farver gør det modsatte.

 

Det kan også være, at hjemmet ikke skal sælges, og at du som ejer bare ønsker en forandring eller en opgradering. Husprojekter kan være meget tunge, og de kan tage mange år, men til gengæld får du muligheden for at slippe fantasien løs og være kreativ.