Få råd til de gode tilbud

Det har lige været Black Friday, og mange har fået købt en masse gear ind til både sig selv og til julegaver. Nu er vi i december, og her er der også mange, der godt kan finde på at gå helt gaveamok. Der bliver købt gaver til familie, venner, venners hunde, naboer, frisøren, ja, alle man på en eller anden måde har et forhold til. Og det er skønt at kunne give, specielt i december. Nogle gange glemmer vi også bare lidt os selv i alt det her giveri, og vi får måske ikke lige købt den der vinterjakke, som vi faktisk har trængt til de sidste to vintre, fordi vi vælger at bruge pengene på julegaver til børnene i stedet. Eller måske køber vi ikke de der nye gryder, vi har brug for, for pengene blev jo brugt på en skolecomputer på Black Friday til teenageren i huset. Og når vi så når januar, og der kommer kæmpeudsalg i butikkerne, så er der ikke nogen penge at købe for. Det er der heldigvis en god løsning på, så du kan komme ud og få fingrene i de gode tilbud – til dig selv. Læs mere her.

 

Det tager to minutter

Det tager vitterligt kun et øjeblik at låne de penge, som du har brug for. Med et par få klik kan du lave din låneansøgning, og bliver du godkendt, så får du pengene med det samme. Der bliver ikke stillet spørgsmål til, hvad pengene skal bruges til, det er fuldstændig din egen sag. Til gengæld kan du låne til lige det, du har brug for, og helt op til 350.000 kr. uden at skulle stille sikkerhed.

 

Din sikkerhed er alfa og omega

Når du låner penge, så er det vigtigste, at din personlige data bliver behandlet fortroligt og ordentligt. Ved at bruge dit Nem-ID opnås denne sikkerhed, og på den måde giver du også adgang til at kunne se den seneste lønseddel, årsopgørelse og andre skatteoplysninger. Det er de oplysninger, der skal bruges for at kunne lave en låneansøgning. Hvis beløbet du ønsker at låne, er over 100.000 kr., så skal der også fremsendes en kopi af et gyldigt dansk kørekort, pas eller opholdstilladelse. Dette for at sikre størst mulig sikkerhed omkring, at du er dig, og at andre ikke misbruger din data. For at blive godkendt til et lån skal du være mindst 18 år, og du må ikke være registreret i RKI eller i Debitorregistret.