Firmafrokost på Kongens Nytorv

Der er ganske få ting, som slå en god firmafrokost. Man får lov til at diskutere noget, som man er passioneret omkring, og man får lov til at spise frokost et rigtigt godt sted. Firmafrokosten kan være en god måde for en arbejdsgiver at signalere, at der også er plads til at nyde hinandens selskab, selvom der står både arbejde og smørrebrød på menuen. Det kan være svært at vælge et sted, som man kan bruge som stamsted, når man skal arrangere sine firmafrokoster, fordi det ikke er alle steder, som falder i alles smag.

Vælg et sted med en bred smag

På jagten efter et godt sted at afholde sine arbejdsfrokoster, bør man slå et smut forbi den gode danske klassiker – smørrebrød. Med friske råvarer og nytænkning, så kan smørrebrødet være meget andet end det, som man normalt forbinder med det. Det er en klassisk dansk spise, som kan akkommodere alt lige fra kødspisere til vegetarer og lidt til. Med smørrebrødet får man selv mulighed for at vælge flere stykker af lige præcis det, som får ens smagsløg op i den syvende himmel. Når du skal vælge den café, som i vil bruge som stamsted, så er det uhyre vigtigt, at i undersøger kvaliteten af de råvarer, der bliver brugt, så i er sikre på at få noget smørrebrød i verdensklasse. Smørrebrødet er heller ikke bare en god mulighed for danske medarbejdere, men en god mulighed for at introducere noget dansk mad til udenlandske forretningsforbindelser.

Små stykker af Danmark

Der er næppe en spise, der er mere dansk en smørrebrød – bortset fra stegt flæsk med persillesovs – selvfølgelig. Derfor kan man også bruge det som en god mulighed for at give forretningsforbindelser fra udlandet en memorabel oplevelse om dansk mad med på vejen, når de engang skal videre. På den måde viser man, at man tænker på, at det skal blive en spændende oplevelse for dem og man giver dem en særdeles speciel arbejdsfrokost med på vejen.

Når man så skal lede efter et sted, hvor man kan få alt dette, så gælder det jo om at finde et sted, der kan lave smørrebrød i ny nordisk stil, men også med et par stykker ind imellem, som farmor havde været stolt af. Derfor bør du tjekke Café Oscar ud, da de gør en dyd ud af den fantastiske spise. Book frokost i Kgs Nytorv her og opdag dit nye stamsted.