Forkæl dig selv I den kolde vinter

I den travle hverdag glemmer vi ofte at forkæle sig selv, men det er meget vigtigt at huske at inkorporere denne tid i vores skema. Det er ikke meget der skal til før at man mærker en forskel. En lille ting om dagen, eller lidt større ting i weekenden, giver den fred og glæde ved at forkæle sig selv. Du vil måske gerne forkæle dig selv, men har problemer med hvad du egentlig kan gøre. I denne tekst for du en masse ideer til hvad du kan gøre for at forkæle dig selv.

2 små ting

Hvis ikke selv du kan finde på noget, så kan du finde en masse dejlige artikler og inspiration på denne hjemmeside hustru.dk. Her i teksten for du 5 forskellige ideer til hvad du kan gøre

  1. Læg neglelak. Dette er en lille ting som du kan gøre for lige at give noget ekstra plejning til dig selv. Bare den følelse af at sætte sig ned, og gøre noget god for en selv er dejlig.
  2. Tag et karbad. At skifte sit hurtige brusebad ud med et lidt længere karbad, er noget der er meget mere afslappende og kan fjerne lidt af dagligdagens stress.

3 lidt større ting

  1. Tag på udflugt alene. Tag på et museum eller ud at spise alene, for at få lidt tid for dig selv. Det lyder måske mærkeligt, men dette kan skabe noget selvstændighed og en følelse af at være tilpas med sig selv
  2. Spis noget godt mad. Du kan enten lave det selv eller bestille det udefra, men i hvert fald forkæl dig selv med noget mad af god kvalitet.
  3. Vær sammen med en ven/veninde. Det er altid rart at have lidt selskab, og især det at være sammen med en tæt ven/veninde kan være afslappende og dejligt, fordi du kan tale om alt.