herning frisør

Frisør i Herning tilbyder klipning til ethvert behov

Man kommer ikke uden om at skulle til frisør i ny og næ for at holde håret sundt og pænt. Bor man i nærheden af Herning, har man dog en stor fordel, da man her kan få et kvalitetsklip til en langt billigere pris end normalen. Frisøren, Katja Ø, der startede ud hos anerkendte frisører i Herning, har nu egen salon i sit hjem i centrum af Herning, hvor der tilbydes klip til alle uanset køn, alder og hårtype.

Et besøg hos frisøren kan være en blandet oplevelse. Desværre har mange oplevet at få en klipning eller farvning, der ikke helt blev som forventet, og det at skulle betale en høj pris for en ydelse, man ikke er helt tilfreds med, vækker stor frustration. Befinder du dig i Herningområdet, kan historien dog blive en helt anden – her er det nemlig blevet billigt at få klippet hår, og du garanteres desuden en behandling, der lever fuldstændigt op til forventningerne. Hjemmefrisøren Katja Ø tilbyder klip, farve og meget mere til både mænd og kvinder i alle aldersgrupper og med alverdens ønsker.

herning frisør

Autencitet og kvalitet er i højsædet

Efter den traditionelle 4-årige frisøruddannelse og et væld af kurser både under og efter uddannelsen har Katja Ø sidenhen gjort sig erfaringer hos de mest anerkendte frisører i Herning-området. Efterfølgende er drømmen om at få egen frisørsalon nu blevet en realitet. Frisørbranchen er om noget et servicefag, hvor præcision og umagehed er altafgørende – der skal nemlig ikke meget til, før resultatet bliver et helt andet end forventet, og kunden dermed ikke føler sig helt tilfreds.

Hos Katja Ø er holdningen, at kunden simpelthen skal være tilfreds, og netop derfor er autencitet og kvalitet i højsædet i salonen i Herning. Selvom den ligger centralt i Herning, kommer en dyr husleje ikke til at påvirke prisen for klipning, eftersom frisørsalonen ligger i eget hjem. Derfor kan Katja Ø gøre det langt billigere at få klippet og farvet hår end de større frisørsaloner i byen, og du får altså fuld valuta for alle pengene.

En frisørsalon med plads til alle

En god frisør er en frisør, der kan rumme kunders forskellige ønsker. Alsidighed er alfa og omega hos Katja Ø, hvilket betyder, at der skal være plads til forskellighed – også når det gælder hårstile. Alle er velkomne i salonen i Herning, unge som gamle, og variationen i arbejdet er noget, der har stor betydning for Katja Ø. Det er altså muligt at få dækket hele familiens behov angående klipning, hvad enten der er brug for børneklip, dameklip med farve, behandling af bryn og vipper eller en blot en helt simpel herreklip. Med de mange kurser indenfor blandt andet klippeteknik, trend, hårfarve og styling kan du være sikker på at få et flot resultat, når du henvender dig hos Katja Ø.