Frisørsalon: Kom godt i gang som nyopstartet frisør

Når man åbner en frisørsalon, er der mange forskellige ting, man skal være opmærksom på og have styr på. Først og fremmest kan det være en god fordel at melde klart ud, hvilke behandlinger man tilbyder, da mange vælger en anden frisør, hvis der er uklarhed herom. Man kan med fordel også skrive dette på sin hjemmeside, hvilket eksempelvis er gjort hos Frk. Jensen i Herning, hvor man let og hurtigt kan få et billede af, hvilke behandlinger der tilbydes, og hvad de forskellige behandlinger koster. Det giver den potentielle kunde et bedre overblik, mens man også i højere grad skaber mindre tvivl hos potentielle kunder –Læs mere her

Skab hyggelige rammer i salonen

Rammerne i salonen har også en forholdsvis stor betydning. Det er vigtigt, at kunden føler sig godt tilpas i forretningen, hvilket man eksempelvis kan sørge for ved at have nogle gode og komfortable stole, man sidder godt i. Derudover kan man også vælge at tilbyde kunderne noget at drikke i form af kaffe, varm chokolade, the, vand, saftevand eller lignende alt efter kundens ønske. Derudover er indretningen af salonen også vigtig. Man kan med fordel finde nogle flotte planter og et lille cafesæt eller lignende, der kan stå i rummet, således kunderne har et sted at sætte sig, såfremt de kommer lidt for tidligt, eller hvis der en dag skulle være forsinkelser. Det kan også være en fordel at forsyne et sådant venteområde med nogle blade, magasiner eller lignende.

Tydelig skiltning ved salonen og online er vigtigt

En tydelig skiltning omkring de typer af behandlinger, der tilbydes, dertilhørende priser og åbningstider kan man med fordel også opprioritere. Det er både fysiske skilte, man kan placere i og omkring salonen, mens det også er vigtigt at have skiltningen online, da mange finder nye frisører online. Her kan man med fordel også få lavet et online bookingsystem, da det er lettere for både salon og kunde.