Fuglekontrol hjælper dig af med skadefugle

Kæmper du med irriterende skadefugle på din ejendom? Er du ved at rive håret ud over, at du ikke ved, hvordan du skal komme af med dem? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Fuglekontrol har de nemlig mange års erfaring med udvikling, montering og salg af fuglesikringssystemer mod skadefugle. Fuglekontrol samarbejder desuden med myndigheder, leverandører, laboratorier og internationale specialister.  Så har du et fugle problem, som du ønsker at komme af med, så er Fuglekontrol altså det oplagte valg.

Fuglekontrol – effektive metoder der virker

Fuglekontrol udfører yderst professionelle specialopgaver indenfor hygiejne- og skadedyrsbekæmpelse i levnedsmiddelindustrien, landbrugssektoren, det maritime område, kirker, museer, hos private og i den kommunale sektor. Af netop denne grund har Fuglekontrol også nogle yderst gode grundlag for at arbejde som rådgiver, ved udførelse af forebyggende behandlinger eller ved et akut opstået problem.

Flere og flere bliver med tiden opmærksomme på, at effekten fra de mange forskellige fugleskræmme midler hurtigt aftager, eller slet ingen effekt har. Det sker, fordi fugle som måger, krager og råger har en ualmindeligt god tilpasningsevne, som gør, at de meget hurtigt kan finde ud af, om noget faktisk er farligt for dem eller ej.

Tager du fat i Fuglekontrol vil du dog med garanti få en ende på dit problem. De råder nemlig over mange forskellige midler, som alle skal skræmme de irriterende skadefugle væk.

Terror ugle fra Fuglekontrol

En yderst effektiv fugleskræmmer er den såkaldte Terror Ugle fra Fuglekontrol. Det er den mest realistiske fugleskræmmer på markedet, og så bør den være placeret i nærheden af de steder, hvor skadefuglene kommer. Terror Uglen skræmmer skadefuglene væk på en naturlig måde, og du kan altså nemt og hurtigt fjerne uønskede fugle fra din ejendom. Fugleskræmmeren er altid i bevægelse, og så er det desuden altid en jagt lignende positur.

Skræm skadefuglene væk med den smarte Terror Ugle eller nogle af de mange andre effektive midler, som du kan finde hos Fuglekontrol.