Globale iværksættere hos OE Business

Hos Odsherreds efterskole har du muligheden for at bruge din 10. klasse på en helt ny måde!

På OE Business vil de forme fremtidens globale entreprenører. Du vil komme til at lære at kunne se vækstmuligheder, samt lære, hvordan man får en forretningsidé, begå sig internationalt, og koble global ansvarlighed med forretningsmuligheder. Kort sagt en efterskole for iværksættere.

 

 

Hvis du vælger at bruge dit 10. skoleår på OE-business får du det hele med.

Blandt andet får du en 10. klasses prøve i dansk, matematik og engelsk. De bedste, og mest relevante elementer fra EUX og Hhx. Mulighed for at tilvælge Cambridge Global Perspectives og Cambridge English, og meget mere.

 

Det vigtigste på OE Business er at du på OE Business får internationale forretningserfaringer, samt kommer til at opleve det i den virkelige verden. Du vil komme til at opnå førstehåndserfaringer med at drive vækstvirksomheder, og lærer at takle de udfordringer, der kan komme, én for én.

 

Du kan ringe til Odsherreds efterskole, og få en aftalt tid for en grundigere information om den nye, og spændende uddannelsesmulighed.

 

Forankret i virkeligheden

 

Man vil opleve et real-life projektforløb, der skal laves i tæt samarbejde med fire udvalgte vækstvirksomheder i Uganda. Der er tale om nogle spændende små virksomheder i vækst, der har et stort markedspotentiale, og som elev kan du måske endda opnå et medejerskab af virksomheden.

 

OE Business samarbejder blandt andet med Niels Brocks iværksættergymnasie, samt en række spændende mennesker, og organisationer.

På informationsmøderne vil du komme til at høre om virksomhederne, undervisningen, rejserne ude i verdenen, eksamener med mere.

 

OE Business er forankret i virkelighedens omskiftelige, og uforudsigelige forretningsverden. Derfor kan der hurtigt ske ændringer i programmet, da de altid er åbne, når det gælder nye, og spændende muligheder. Dette holder dog fast, hvis du vælger Odsherred efterskoles linje for iværksætteri:

 

  • Du vil blive knyttet til en vækstvirksomhed i Afrika, og så vidt det er muligt, få tilbud om medejerskab.
  • Du vil komme til at arbejde med at forstå virksomhedens produkter, markedsvilkår, udfordringer, muligheder og økonomi.
  • I januar måned vil du komme til at bruge tid på virksomheden i Afrika – og din opgave vil være klar: at identificere, og skabe nye muligheder for vækst!
  • I marts/april måned går din rejse til Californien, til Iværksætteriuniversitetet i San Diego.Tilbage i Danmark skal mulighederne finpudses inden de fremlægges på en videokonference for virksomhedens ejere, samt mulige investorer.