Har du styr på de elektroniske dokumenter?

Har dit firma eller din virksomhed behov for et overblik over elektroniske dokumenter? Så læs med her.

Få alt samlet

Det er ikke nogen hemmelighed, at det for mange firmaer og virksomheder kan være både uoverskueligt og ufattelig tidskrævende at håndtere mængderne af dokumenter, som det jævnligt er nødvendigt at forholde sig til. Det er altså en faktor, som hurtig kan føre til irritation og frustration. Og det bliver kun værre, hvis man skal bruge tid og kræfter på at finde frem til de rette dokumenter, som ofte synes forsvundet, lige så snart stakken af papirer begynder at hobe sig op. Og hvor var det nu lige, man modtog det dokument? Var det på mail? Og i så fald var det så på firmaets mail, eller var det på den personlige mail? Dette er en problematik, som der heldigvis er råd for.

M-Files er et dokumenthåndteringssystem, der kan hjælpe med at holde styr på og få et overblik over dokumenter. Programmet kan således også være den faktor, der giver mere rum til effektivitet på arbejdspladsen, idet det kan være utrolig tidsbesparende.

M-Files er et modulopbygget program, der kan hjælpe med informationsstyring. Og derfor henvender det sig til mindre virksomheder og firmaer såvel som større organisationer, der også rækker langt ud over landets grænser. Og vigtigst af alt, så kan programmet være den løsning, der hjælper med at imødekomme den nye persondatalov, idet det kan kobles sammen med for eksempel bogholderiet og andre lokale systemer.

Med M-Files er det pludselig muligt at konfigurere, således programmet stemmer overens med de herskende behov. Og det skyldes, at programmet ikke blot kommer med en standardopsætning, som alle således skal forsøge at passe ind i. Ydermere er det muligt at tilgå programmet på både PC, tablet og smartphone, hvorfor det giver perfekte forudsætninger for effektivt arbejde.

Find hjælp til dokumenthåndtering online

Mener du, at dit firma eller din virksomhed netop står og mangler en metode til at håndtere dokumenterne? Så er elektronisk dokumenthåndtering måske løsningen for dig, og heldigvis findes der stor og kyndig hjælp til M-Files online.
Læs mere her