Hemmeligheden bag den nemme og overskuelige flytning

Det er ikke nogen hemmelighed, at det kræver en del flyttekasser, mange timer og stærke arme og ben at flytte fra ét hjem til et andet. For mange mennesker kan det være et uoverskueligt projekt at skulle pakke hele ens liv ned i kasser for at flytte det til et andet sted, men det behøver ikke at være så svært og tage så lang tid. Her får du nogle af hemmelighederne bag den nemme flytning.

Planlæg og vær ude i god tid

Først og fremmest er det en god idé at være ude i god tid, så du ikke skal pakke alt ned i kasser dagen inden du får nøglerne til den nye bolig. Begynd i god tid, og planlæg din tid, så du så småt helt fra starten begynder at pakke de ting ned, du alligevel ikke skal bruge før flytningen er overstået.

Ryd ud i gemmerne, inden du pakker ned

Forsøg at undgå at pakke de ting ned, du alligevel vil smide ud eller blot stille på et loftsrum, når du er flyttet og skal pakke ud igen. Gennemgå dine skabe og skuffer, og vær kritisk med, hvad du vil gemme. Stil dig selv spørgsmålet, om du virkelig har brug for de ting, der alligevel har været gemt væk de sidste par år. Ved at rydde ud undervejs og smide ud, kan du begrænse de ting, der ska pakkes ned, og skal derved ikke slæbe så mange kasser.

Hent hjælp

Er du helt rådvild, og kan slet ikke overskue at flytte alle de kasser og møbler, du har, kan du hente professionel hjælp – lej eksempelvis et flyttefirma i Nordsjælland, så du får stærke arme til at bære de tunge sager, og får hjælp til planlægningen, så du får flyttet tingene i den mest praktiske rækkefølge. Læs mere på frfv.dk.