Her kan du finde den nærmeste vaskehal

Beskidt; det kan bilen hurtigt blive. Også selvom du ikke kører på mudrede veje eller gennem skove og steder, der kunne give et bidrag. Det vrimler med støvpartikler i luften, specielt ved vejene, som kan lægge sig på bilens overflade, så den bliver beskidt. Det kan være træls, især hvis bilen er i en lysere kulør, så skidtet træder tydeligere frem. Men hvis du har en bil i en mørkere kulør, betyder det altså ikke, at man ikke kan se skidtet på din bil, for det kan man stadig godt, det kan bare være en anelse sværere at få øje på. Det er dog ikke kun udvendigt, at bilen kan blive beskidt. Den kan nemlig også nemt blive beskidt indvendigt. Det kan skyldes, at der er blevet spildt noget, at den ikke er blevet støvsuget i lang tid, eller at støvpartikler sætter sig på vinduet. Det kan være mange ting, der også spiller en finger i den indvendige rengøring.

 

Vaskehal til lastbiler og varevogne

Når din bil kommer dertil, hvor den trænger til at blive vasket, så er det på tide at tage den med til en vaskehal. De kan oftest findes ved en tankstation. Men det er ikke altid, at det er lige nemt at finde en vaskehal, hvis du f.eks. skal have vasket en større bil eller en lastbil. Omkring Kjellerup har du mulighed for at kunne få vasket din bil eller lastbil i Demstrup Autotransports vaskehal. Det giver dig mulighed for at kunne få vasket lastbilen, varevognen eller den store bil godt og grundigt. Det kan være en kamp, hvis man vælger at hive vandslangen frem og gøre det alene derhjemme, så det kan være nemmere og mere praktisk at få den rengjort i en vaskehal.

Her er der mange muligheder for rengøring til bilen

Ikke nok med at de har en stor vaskehal, så får du faktisk også mulighed for at kunne vaske din bil på deres udendørs vaskeplads, og så er der også mulighed for indvendig rengøring af pulvertanke med både varmt og koldt vand. Tilmed har du også mulighed for tørring efterfølgende. Du kan vaske indvendigt med spulehoveder, og du kan vaske den udenpå med højtryksrensere. På den måde sørger du altså for, at dit transportmiddel skinner, både indvendigt og udvendigt, og er helt klar til at komme ud og køre igen. Om det er en lang eller kort tur.