Hold kulden ude med et varmluftstæppe

Der er intet bedre end at shoppe nede i gågaden ved juletid og få varmen inde i butikkerne efter at have frosset ude i kulden. Det kan dog sommetider være lidt af et problem at holde kulden ude, når vinteren nærmer sig, og det er jo både en ulempe for kunder og ansatte. Derfor kan man investere i et varmluftstæppe, så man altid kan sørge for, at ens kunder eller ansatte kommer ind i et dejlig varmt lokale, uden at de hiver træk og kold luft med sig.

Man kan bruge varmluftstæpper i indgangspartiet til områder alt fra lager- og produktionshaller i industri til hoteller, butikker og banker. Du kan altså altid bruge et varmluftstæppe, hvis du har en indgang, hvor du ønsker at holde kulden ude.

 

Mange forskellige varianter og modeller

Når du skal bruge en løsning på opvarmning til din industri eller andre bygninger, så kan du få varmluftstæpper i mange forskellige varianter. Varmluftstæpperne løber på vand eller el, og der er tre forskellige modeller at vælge mellem.

Den første er standard varmluftstæpper, som kan anvendes på rigtig mange forskellige områder, og kan købes både stående eller blive indbygget. Derudover er der industri varmluftstæpper, som primært benyttes i store haller, hvor funktionen vægtes over designet. Disse kan også fås både til indbygning og som stående modeller. Til sidst kan man få design varmluftstæpper, som generelt anvendes ved karruseldøre og automatiske døre, fordi der her lægges vægt på udseendet såvel som funktionen.

Der er altså mange forskellige modeller og derfor også en løsning, som passer til den enkeltes behov.

 

Derfor kan du bruge et varmeluftstæppe

Et varmluftstæppe er en rigtig god læsning, hvis du vil undgå træk og kold luft i din forretning eller virksomhed og på den måde spare lidt på varmeregningen. Det er også en stor fordel for både dig og kunderne, hvis de kommer ind i en dejlig varm butik, hvor de føler sig godt tilpas og har lyst til at vende tilbage. Desuden er det også vigtigt at sørge for, at ens ansatte ikke går i omgivelser, hvor de for træk og måske bliver syge. I en sådan situation er et varmluftstæppe også en god løsning, så man kan sørge for at de ansatte har det godt og undgå eventuelle sygemeldinger.

Hos Helge Frandsen A/S, er de altid klar til at svare på spørgsmål vedrørende varmluftstæpperne, og man er derfor mere end velkommen til at kontakte og høre mere.

Se mere om varmetæpperne her.